Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Megéri kiadni 15 ezret egy...

Megéri kiadni 15 ezret egy önéletrajzos profilképért?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk adminisztratív munkakörben keresek állást, akkor feltétlenül szükséges profi fotósnak lekapnia vagy elég, ha lefotózom magam a mobilommal ingben egy fehér fal előtt?

2018. máj. 16. 17:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"Milyen a jó pályázói fotó? – öt tanácsunk

- Az önéletrajz fotója egy jól sikerült, szabvány igazolványkép

- Álláspályázatok benyújtása céljából mindig üzleties öltözékben készíttessünk magunkról fényképet!

- A privát céllal - rendezvényen, sporteseményen, családi körben - készíttetett fotók nem alkalmasak az önéletrajzba

- A fényképe semmiképpen ne legyen 4-5 évnél, pályakezdőként 2-3 hónapnál régebbi

- A speciális képi megoldások (effektek) kerülendőek, ne ollózzunk másik képből

sem"

Bővebben: [link]

2018. máj. 17. 11:15
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
egyszer megkértem a profi művészi fősulit végzett fotós ismerősömet hogy csináljon képet ilyen célra rólam és xarabb lett szerintem mint amit én készítek 1000 forintos szelfi bottal magamról
2018. máj. 25. 15:24
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez alkalmazott fotográfia, technikai tudás kell hozzá, nem művészi véna. A művészfotók 99%-a hemzseg a technikai hibáktól, mert a művészek akkora arcok, hogy Nekik nem kell tudni fényképezni. Itt rontottad el.
2018. máj. 25. 16:41
 14/18 anonim ***** válasza:

Fotós vagyok. Nyilván a profi fotó a legjobb. DE

Szerintem egy jól sikerült mobilos fotó is megteszi, de ne szelfi legyen. Kérj meg valakit, legyen semleges a háttér, és essen fény az arcodra (pl. ablak előtt) de ne süssön rá a nap direktben.

2019. jún. 25. 11:29
 15/18 anonim ***** válasza:

#12-es ahogy előttem is írták, nem biztos, hogy egy ilyen alkalmazott fotográfusi feladatra művészt kell megkérni. de ha művészt kérsz rá meg, akkor érdemes előtte megismerni, hogy milyen is az ő művészete, mennyire van szinkronban az igényeiddel és az ízléseddel.

ha egy portrét szeretnél festetni, akkor nagyon nem mindegy, hogy Van Gogh vagy Picasso festi meg - pedig mindkettő nagy művész és mindkettő festett híres portrékat. rengeteg múlik a befogadók ízlésén is, nem csak az alkotó tudásán és tehetségén...

2019. júl. 10. 11:57
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Van akinek egyszerűen nem megy a profil kép. Ő talán természetfotózásban jó. Vagy az ellesett pillanatokat kapja el.

Tuti nem adnék érte annyit. 15.000. ft-ot. Szerintem telefonnal is lehet. Max kell vagy 20 fotót, és persze ahhoz illő háttérrel, készíteni. Ismerőst megkérni melyik lenne a legmegfelelőbb. kiválasztásba

2019. júl. 10. 17:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Megéri. Az első benyomás számít, és ég és föld lesz a mobilos meg a profi fotó.
2019. szept. 6. 05:20
 18/18 anonim válasza:
Ha esetleg meg valakinek szuksege lenne ilyenre. En 4.000 ft ert vallalom.
2021. szept. 18. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!