Megéri kiadni 15 ezret egy önéletrajzos profilképért?
"Milyen a jó pályázói fotó? – öt tanácsunk
- Az önéletrajz fotója egy jól sikerült, szabvány igazolványkép
- Álláspályázatok benyújtása céljából mindig üzleties öltözékben készíttessünk magunkról fényképet!
- A privát céllal - rendezvényen, sporteseményen, családi körben - készíttetett fotók nem alkalmasak az önéletrajzba
- A fényképe semmiképpen ne legyen 4-5 évnél, pályakezdőként 2-3 hónapnál régebbi
- A speciális képi megoldások (effektek) kerülendőek, ne ollózzunk másik képből
sem"
Bővebben: [link]
Fotós vagyok. Nyilván a profi fotó a legjobb. DE
Szerintem egy jól sikerült mobilos fotó is megteszi, de ne szelfi legyen. Kérj meg valakit, legyen semleges a háttér, és essen fény az arcodra (pl. ablak előtt) de ne süssön rá a nap direktben.
#12-es ahogy előttem is írták, nem biztos, hogy egy ilyen alkalmazott fotográfusi feladatra művészt kell megkérni. de ha művészt kérsz rá meg, akkor érdemes előtte megismerni, hogy milyen is az ő művészete, mennyire van szinkronban az igényeiddel és az ízléseddel.
ha egy portrét szeretnél festetni, akkor nagyon nem mindegy, hogy Van Gogh vagy Picasso festi meg - pedig mindkettő nagy művész és mindkettő festett híres portrékat. rengeteg múlik a befogadók ízlésén is, nem csak az alkotó tudásán és tehetségén...
Van akinek egyszerűen nem megy a profil kép. Ő talán természetfotózásban jó. Vagy az ellesett pillanatokat kapja el.
Tuti nem adnék érte annyit. 15.000. ft-ot. Szerintem telefonnal is lehet. Max kell vagy 20 fotót, és persze ahhoz illő háttérrel, készíteni. Ismerőst megkérni melyik lenne a legmegfelelőbb. kiválasztásba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!