Vannak itt olyanok akik pszichiáterek vagy esetleg pszichiátrián dolgozók?
Figyelt kérdés
Milyenek az ottani viszonyok? Milyen jellegű betegségekkel rendelkező betegek kerülnek oda be? Tényleg olyan szörnyűek a körülmények mint ahgy azt a filmekben mutatják? Az orvosoknak kell attól tartaniuk hogy megtámadják őket a betegek? Hogy néz ki például a zártosztály?2018. máj. 12. 18:51
1/4 anonim válasza:
Mindenhol zár van, és rajta lakat. Kívül őrök, injekciós tűkkel. Belül meg mindenki le van szíjjazva az ágyhoz. nagyjából ennyi.
2/4 anonim válasza:
2x voltam ott látogatóba.. Ijesztő...Volt egy fekete hosszú hajú fiatal lány, aki a folyosón sétált fel-alá,úgy nézett ki mint. Kör című filmben a kiscsaj. A másik egy ilyen gurulós ételszállíton gurulgatott fel le és közben énekelt. A harmadik férfinek bevolt kötve a feje és a szájával harapgalta a kötést, meg folyton leakarta szedni magáról. Meg volt egy nő aki mindig lopkodott a szomszédoktól aztán mindig elfelejtette mit hova rakott. Egy férfi pedig ült a sarokban és nézte a falat meg néha rám nézett és megakart kínálni kekszel. Könyörgött hogy fogadjam el. Ő aranyos volt és nagyon sajnáltam :(((( Borzasztó hely.... Ja és eléggé büdös volt ott... A 2.-3. emelet meg bevolt rácsozva és ott kajak sokan levoltak kötözve és férfi ápoló ment fel hozzájuk.23L
3/4 A kérdező kommentje:
Te jó ég ez tényleg durva. Csak azért kérdezem mert nagyon érdekel ez a terület orvos szeretnék lenni és nem tudom lehet pszichiáter de vannak kételyeim és emiatt kérdezem. 17l
2018. máj. 13. 11:23
4/4 anonim válasza:
Haat... Elvileg egy idő után az ottani dolgozók bekatannak... De ha erős vagy lelkileg stb sztem belevághatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!