Ha tudok szkennelni meg laminálni azt beleírjam az önéletrajzomba?
8-as, arra azárt baromi kiváncsi vagyok, hogy te mit csinálsz a munkahelyeden, mert ha annyiszor kaptam hallottam volna egy 100-t ahányszor megkaptam a te ,,leégeted" beszólásodat , vehettem volna magamnak egy új plázát.
Én legalább próbálkozom. Te mit tudsz felmutatni?
#12: mindkettő én vagyok. 8 év munkaviszony után szakirányosan elkezdtem mérnöknek tanulni, és hogy segítsenek, rögtön kaptam egy gyakornoki pozíciót
Mit tudok felmutatni? Tudok nyomtatni, scannelni, laminált, de már spiráloztam is. Jártas vagyok a minőségügyi rendszerekben, a fémipari méréstechnikában.
Ha munkát akarnék változtatni, ezt tuti nem úgy írnám bele, hogy tudom használni a tolómérőt. Hanem úgy, hogy méréstecnikai ismeretek, kézi, és gépi ismeretek, és felsorolják az ismert gépeket, és szoftvereket.
A korábbi munkakörömben interjúztattam is, nem beszólni akartam, hanem segíteni.
Sokat dolgoztam együtt ebben HR-esekkel, és hidd el, ha ezt így valaki leírta volna, azt a korábban említettek miatt be sem hívjuk, hacsak nem tud valami nagyon extra pluszt felmutatni.
De akkor tuti külön rákérdeztünk volna, hogy milyen szoftvereket ismer a hőszabályozós lamináló működéséhez. ;)
Nem, még csak gyakornok. És 25 éve férjnél, de ez nem ide tartozik.
Ne támadásnak vedd, értsd meg, segíteni akarok!
Ha azt akarod, hogy behívják, és komolyan vegyenek, akkor nem írod bele, ennyi.
Kedves Kérdező!
A mérnök hölgy bejegyzésében mégis mi volt a bunkó?
A bunkó az lett volna, ha azt írja, hogy láthatóan semmihez, de a világon semmihez nem értesz, ha már olyanokkal kell kitöltened az önéletrajzod, hogy tudok fénymásolni, tudok szkennelni és tudok laminálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!