Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen tanár az aki diáknapon...

Milyen tanár az aki diáknapon a 9-es diákokkal megy a közértbe és szatyorszám hozza a piát?

Figyelt kérdés

Milyen tanár az aki egy iskolai diáknapon 9-es diákokkal együtt vonul ki a közértbe és szatyorszám veszik a piát (sör és tömény is, Jager stb) AMIT AZTÁN OTT AZ ISKOLAI DIÁKNAPON BE IS NYOMNAK?

A diákok nem kilógnak tehát és dugiba becsempészik, hanem egy „felelős“ pedagógus vezetésével és irányításával alkoholizálnak diáknapon az intézményben, tanítási időben?

És a többi birka tanár meg ott nézi és sápítoznak hogy hát ilyet lehet, ilyet lehet most nézd meg de persze egyik se tesz semmit csak sápog azt is halkan meg ne hallja valaki.

Az igazgató az meg ott sincs, ő ilyen diáknapokra nem ér rá, az épületben sincs biztos fontos dolga van.

Hogy mehet ez így?

Ja és az illető tanár földrajz hittan szakos, és egy bp-i kispesti középiskolában tanít, ha valaki tán olvassa ezeket a sorokat és ismeri ebből ráismer.

2018. ápr. 27. 13:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Szánalmas. Sose bírtam az ilyen tanárokat, akik görcsösen próbálnak bevágódni a gyerekeknél és közben elfelejtik, hogy eredetileg nem azért vannak ott, hogy a diákokkal bratyizzanak.
2018. ápr. 27. 13:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Komoly iskola lehet... :D
2018. ápr. 27. 19:31
 3/9 anonim ***** válasza:

Az semmi!!!! :D

Engem egyszer angol óráról kért ki az igazgató, mert el kellett mennünk borért és nem emelhetett.

10 literes kannákat pakoltam be az öregnek :D

Persze aznap este sulibál volt. :D

2018. ápr. 28. 01:48
 4/9 anonim ***** válasza:

MILYEN EMBER AZ, AKI ILYEN ESZEMENT KAMUKÉRDÉST AGYAL KI?

Megint előjött a piásfőnök-fétis?

2018. ápr. 28. 09:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Inkább egy pedofil papos kérdést tegyél fel, az valamivel hihetőbb!
2018. ápr. 28. 09:34
 6/9 A kérdező kommentje:

Na kérem.

Bp 42-es villamos.

Leszállsz a vége előtt 1-el. Bemész és 200m es körzeten belül megtalálod a sulit. Direkt nem írom le anevét se a tanár nevét de ha a suli megvan, és mivel kis suli így közlöm földrajz hittan szakos az illető, így ha valaki a sulit megtalálta (fel se kell állni a gép elől google maps...) szóval suli megvan onnantól fogva pár kattintás és a tanár neve is megvan!

Még a gép elől se kell felállni.

És mikor volt az említett diáknap?

2018-02-27 péntek

8.30-15h

Aki nem hiszi hívja fel a sulit (fel se kell állni afotelből) hogy tessék mondani 27-én diáknap volt önöknél?

És hogy hívják a földrajz hittan szakos tanárt?

Na ennyi.

Aki nem hiszi..... tessék utánajárni.

De csinált ez a tanár ennél ezerzser cifrábbakat is már, amit le se írok.... mert vagy senki se hinné el vagy at kérdezné mindenki hogy és ez az ember még tanít és nem egy rácsos ablakú intézményben tnegeti napjait?

2018. ápr. 28. 10:14
 7/9 A kérdező kommentje:

„MILYEN EMBER AZ, „

Olyan ember aki ott volt és látta a saját szemével és alig hitt a saját szemének. Olyan ember aki évek óta itt van és látott már ezt azt itt, de mindig azt hitte ennél lejjebb már nem lehet. De aztán rádöbben hogy de lehet. Mindig van lejjebb. Mindig.

Olyan ember írta ki ezt a kérdést!

Megválaszoltam megfelelően?

És ezek az „emberek“ ezek a „tanárok“ évek óta a helyükön vannak. Biztos van oka hogy itt vannak ebben a huszadrangú semmiszar alapítvániy szutyokban és nem mennek sehova.

Mondjuk az hogy másutt páros lábbal b ****nák ki őket a p***csba.

Mondjuk amit ez a „földrajz hittan“ szakos „úriember“ itt pénteken művelt azért normál helyen FEGYELMIVEL AZONNAL kib***szták volna!!

A dicső igazgatójával együtt aki meg mint bálám szamara ..... áll (másutt) ott sincs és mehet minden szabadon.

Na itt ettől nem kell félni. Itt semmi következménye nem lesz.

És aki meg beszámol róla az meg troll hazug stb.

Persze.

2018. ápr. 28. 10:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Léteznek fura és/vagy kattant tanárok, ez igaz. Nekem is volt egy tesitanárom, aki így utólag visszagondolva igencsak pedó hajlamokat mutatott.

A probléma ott van, hogy kapásból rá lehet ismerni a stílusodra. :)

2018. ápr. 28. 10:33
 9/9 A kérdező kommentje:

A probléma ott van hogy mindenki pofázik de amikor azt mondom google maps és keresd meg a sulit hívd fel-megtetted?

Megteheted-a fotelből se kell felállni.

És újra elmondom az én stílusom az ki a szart érdekel nem szempont.

Ismerj rá a stílusomra és akkor mi van ? Lószar semmi mi lenne.

2018. ápr. 28. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!