Rájöttem, hogy ki szeretnének rúgni a munkahelyemről. Szerintetek mit csináljak?
Lehet el sem küldenek.
Én a saját főnököm szájából hallottam tavaly ilyenkor hogy engem és egy másik régóta ott dolgozó kollégámat akar kivágni amint lesz tuti biztos utódunk mivel vérfrissítést akar. Persze nem a szemünkbe mondta hanem hallottuk a folyosón amikor telefonált az irodájában.
Én személy szerint kitartottam ott, mert amikor eljön a nap kíváncsi voltam hogy megíratja velem a közös megegyezéssel való felmondást, vagy ő mond fel nekem, és érdekelt volna mit ír rá a papírra mert akármiért nem vághat ki. Persze erre nem került sor pedig talált bőven embert hozzánk csak más más helyekre kellett betenni vagy kivágott mást, persze joggal mert mások nagyobb hülyeségeket csináltak amivel jogos volt a kirúgásuk. Persze engem nagyon ki akart csak amikor idén januárba szinte kihúztam őket a szarból akkor már másképp állt hozzám. De ennek ellenére idén márciusba leszámoltam mert találtam jobbat ahova már régóta akartam menni, csak az adott munkakörbe nem volt üresedés mostanáig. Mondanom sem kell hogy nagyon nem akartak elengedni, és tegnap is hívtak telefonon hogy nem-e akarok visszamenni.
Szóval em biztos hogy kidobnak téged, mert kitudja mi jöhet még addig.
Táp is megoldás lehet. Háziorvos segít...
De a 7 válasz is jóóó Nagyon megnézném amiket felvázolt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!