Lehetek biztonsagior (vagy barmilyen mas őr) vegzettseg nelkul?
Ne akarj őr lenni. Én csinàltam egy ideig régebben. A leghülyébbek mennek őrnek
Bocs de ez a tapasztalat. Trottyosok vagy dagadt fiatalok, esetleg vékonyak is. Izmos erős jó felépítésű bunyós gyors felfogású imtelligens csávót nem látsz. Egyébként azok a kidobók kellenének oda akik ma már olyan 40-50 évesek vagy azok akikben ez megvan
Koszi,sok helyen olvasom,hogy Okj-s vizsga kell hozza...
Na most ez kotelezo? Vagy a fonok/alkalmazó donthet ugy,hogy nem keri?
Jobb LENNE,de hetente tudnek hazajarni ,igy a baratnommel valo kapcsolatom szepen megromlana,mivel o meg hetvegente nem er ra.
Gondolom nem mindenhol van igy,de ahol nekem lenne ismerettsegem ott igy tudnank megoldani.
Ezenkivul 0 nemet nyelvtudasom van ,amig megint nem elony.
Öt éve vagyok a szakmában. Jelenleg papírok nélkül is lehet ezt csinálni, a testvérem is úgy nyomja. Nekem megvan az okj-s végzettségem is hozzá, ami előny, mert hamarabb felvesznek, de ha emberhiány van, igyekeznek mindent kitalálni, hogy alkalmazzanak papír nélkül, akár feketén is. Közfoglalkoztatáson belül is van őrség, oda semmilyen papír nem kell, és minden törvényes. Én nem tapasztaltam, hogy ebben a szakmában mindenki hülye lenne. Igaz nem is olyan az intelligenciaszint, mint az agysebész képzésen, de miért is lenne olyan? Átlagos emberek mennek biztonsági őrnek, az értelmi színvonal átlagos. Kb. mint a szakmunkások között.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!