Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem találok az egészségü...

Miért nem találok az egészségügyben állást?

Figyelt kérdés
Megszereztem az ápolói OKJ-t ráadásul a diplomás ápolóit és nem vesznek fel sehová, hiszen a csapból is az folyik, hogy ápoló hiány van. Na jó 25 vagyok, OKJ-val megpróbáltam elhelyezkedni, nem ment és elmentem máshová utána levelezőn amazt is megcsináltam és még mindig nem vesznek fel sehová. Most mi van? Kell akkor az ápoló vagy sem?
2018. márc. 29. 12:01
 1/5 anonim ***** válasza:
23%
Valami nagy gond lehet veled, mert akkora hiány van ápolóból, hogy még papír nélkül is el lehet helyezkedni.
2018. márc. 29. 12:11
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz :D
2018. márc. 29. 12:13
 3/5 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem ez a kamutroll.
2018. márc. 29. 13:37
 4/5 anonim ***** válasza:
30%
Nem tudom, te mibe vagy, én egy rohadt munkahelyet nem találtam vidéken, és úgy, hogy közöm nincsen az ápoláshoz, még így is megtaláltak többen, hogy menjek hozzájuk ápolónak. Ez egy kamu kérdés?!
2018. márc. 29. 17:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet a munkahely érdeke fenntartani a hiányt. Mondjuk egy 10 emberes munkát ha 5 dolgozóval is meg tudnak csináltatni.......Az is lehet, túl jó helyre akarsz menni, ahol nem kell annyit dolgozni. Barátnőmnek egy ilyen helyen tették ki a szűrét mondva csinált indokkal. Jött a protekciós. Nekem is van némi tapasztalatom -igaz ez már 14 éve volt- de már akkor is kongatták a vészharangot. Szóval érettségivel mentem el segédápolónak. Meglepett, hogy akkor semmilyen felnőttképzés nem volt még. Hát ott nem dolgozták agyon magukat. Az volt a legjobb amikor konkrétan egy bizonyos beosztású nővért helyettesítettem aki szabira ment. Betanítottak. Ez a nővér mindig rettenetesen "sírt" hogy beleszakad annyi dolga van. Hát mit mondjak nem szakadtam meg. Aztán sajnos ennek vége lett és annyi munkát tettek rám, hogy azt már nem bírtam. Ez arra játszott, hogy felmondjak. Még csak nem is a személyem vagy a munkám miatt kellett ez, hanem mert a jelenlétem ellent mondott az állandó elégedetlenkedésnek, hogy megszakadnak aztán alig keresnek. Hm. én meglepődtem, hogy az a kevés nem is olyan kevés....... Meg a hálapénzek, még nekem is jutott. Arról nem is beszélve, sok eű-s csak pénzért hajlandó bármit is csinálni. Szóval Kedves Kérdező biztos, hogy az érdek diktálja,hogy nem vesznek fel. Azért ne add fel!
2018. márc. 31. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!