Munkaerőhiány esetén a Munkaügyi Központban tűt se lehet leejteni? Ez hogy van?
Mást se hallok csak hatalmas munkaerőhiány és már elemi munkákra sincs ember és már fejvadásszal kergetik a betanított melóst is és már összeomlóban egyes ágazatok mert annyira nincs ember, és már boltok zárnak be üzemek nem mennek minden nap mert már oda sincs ember. és minden cégnél minden ajtón ott virít hogy munkaerőt keresünk.
És akkor MUNKANÉLKÜLIKÉNT bemegyek a fővárosban a munkaügyi központba (Budapest Főváros Kormányhivatala Kerületi Munkaügyi Kirendeltsége okosok kedvéért).
TŰT NEM LEHET leejteni. 8kor nyitnak, 8.15kor elfogyott a kiosztható sorszám!!!!!
150-en állnak előtten és még 3x150-en maradnak le a napi sorszámról.
És ez mind mind örülne akármilyen állásnak és persze jó részük semmis e talál és mennek a közmunka világába amiből az életben elő nem jönnek többet.
EZ hogy van? Mi ez????
A diplomások azért mennek a munkaügyi központba, mert nem találnak az igényeiknek megfelelő munkát. Az exem is bement regisztrálni, ő is másnapra kapott sorszámot, és közel 6 hónapig volt munkanélküli. Kínáltak neki állást 270 nettóért, de kb kiröhögte őket, hogy ennyiért ő nem fog dolgozni. Majd ezután még egy darabig nem is kapott munkát, mert semmi nem volt neki elég jó.
Persze tisztelet a kivételnek.
"A diplomások azért mennek a munkaügyi központba, mert nem találnak az igényeiknek megfelelő munkát. "
Haha bocs te el vagy tévedve haver!!
1 évig kerestem állást a jelenlegi helyemen, voltam vagy 200 állásinterjún.
Mondja a HR-es csaj, köszi hogy itt voltál, 2 héten belül jelentkezünk.
Szerinted??
" Kínáltak neki állást 270 nettóért, "
Hülye is vagy meg hazug is.
Mese.... szar mese. Jobbat találj ki.
a munkaügyiben nettó 270-es állás nincs, ezért ott kb ölnének. Ha ott ilyen állás van, az zéró másodperc alatt be is töltődik kapcsolati alapon.
meg eleve mi az hogy "nettó X ft-os" állás???
Ház azt te vagy bárki honnan tudja mennyi lesz az én nettóm hm?
Áruld már el!
Honnan tudod én milyen adókedvezményt tudok igénybe venni hány gyerekem van van -e tartós eü-károsodásom stb stb folytassam???
Honnan tudnád te mennyi lesz a nettóm.
# 6/18
annyira de annyira tipikus hozzászólás.
„Először is annyi pénzért amennyi kínálnak nem hajlandó 3 műszakban dolgozni”
és milyen jól teszik. kezdenek felébredni az emberek. akinek van 2 karja és le tudja írni a nevét, megy külföldre trágyát lapátolni 4-5x fizetésért, nagyon helyes.
„Aztán a munkáltató a bölcsészekkel sincs kisegítve. A 26. évét taposó jelölt még mindig keresi az önmegvalósulást mert nem tudta még eldönteni, hogy mi lesz ha felnő. „
lol.
1, általánosítás
2, neked főnökként, HR-esként mégis mi a bánat közöd van ahhoz, hogy XY tudja e, h mi akar majd lenni? nálatok pénzt akar keresni.
„Hol vannak a rátermett angolul/németül beszélő rátermett fiatal mérnökök ? 200 kilométerrel nyugatabbra és eszük ágában sincs hazajönni. „
nem akarok bunkó lenni, de fel kéne ébrednetek. 2018 van, ti egyszerűen már nem vagytok szint egy külföldi munkahelyhez képest. egy szakmunkásnak sem, egy angolt (és esetleg más nyelvet) jól beszélő értelmesebb bölcsész meg el sem megy már ilyen helyekre h ilyen „hogyan képzeli el a jövőjét, miért akar itt dolgozni?” szintű ökörségekre válaszoljon, amit sokszor nálánál jóval művetlenebb HR-esek tesznek fel nekik. elmegy külföldre, ahol tesztelik a nyelvtudását és megnézik, megy-e neki a munka, oszt kész.
14-es vagyok.
Azt írtam, "kínáltak neki állást", ezt egy szóval sem említettem, hogy a munkaügyiben. Állásinterjú után kapta az ajánlatot. És nyilván bruttóban, csak mivel te meg nem tudod, mennyi adókedvezmény jár neki, ezért írtam nettót.
Nem értem, miért kiabálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!