Mechatronikai technikus végzettséggel mi lehetek?
Figyelt kérdés
Műszakvezető például? Állítólag egész jó nettó fizetésük van.
Ennél feljebb esetleg gyártásvezető?
Láttam még az egyik multinál meghirdetve “teszt pilóta” munkát is, pontosabban belföldi és külföldi tesztpályákon kéne tesztelni autók biztonsági rendszereit.
#autó #biztonság #munka #fék #mechatronika #technikus #gyártásvezető #mechatronikai technikus #műszakvezető #teszt pilóta
2018. márc. 18. 22:49
1/1 anonim válasza:
Ha nekem kell ennyiből eldönteni, hogy mihez is értesz igazán, akkor én a helyedben egy kifőzdénél komolyabb helyben nem nagyon mernék gondolkodni :D
Egyszerűen csak keress olyan területet, ami igazán érdekel és feszülj rá arra. Én a nyakkendő + köpeny kombó helyett inkább a "szaki bácsi " vonalat követném. Hosszabb távon kifizetődőbb és bár erősen személyfüggő, szerintem erkölcsileg is viselhetőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!