Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A gyárakban miért ilyen kevés...

A gyárakban miért ilyen kevés a fizetés?

Figyelt kérdés
Ennyire nehéz szr kuli munkaért ráadásul harom műszakban legalabb 300 ezret kene fizetniük az embereknek, hogy annyit kapjanak tisztán. De nem??

2018. márc. 12. 12:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%
Könnyű azt mondani hogy tanuljon valamit na de mit? Semmit nem érő OKJ-s képzéseket amivel nem tud elhelyezkedni? Meg 3 műszak mellett mégis hogy? Főleg hogy szinte mindenhol állandó a hétvégézés is. Se esti se hétvégi suli nem jöhet szóba. Akkor mégis hogy? Amúgy is ma Magyarországon a munkák 80%-a gyári szalagmeló. Ha mindenki átképezi magát akkor összeomlik a gazdaság.
2018. márc. 12. 15:12
 12/21 anonim ***** válasza:
43%

Szerencsére a többség nem teszi, hanem ül otthon és sír a net előtt... De a kérdés adott, amire nem jött válasz. Mit gondolsz mennyi lenne a reális bére a fent említett mérnöknek, ha a sori dolgozó keresne nettó 300.000-at?

Na meg ugye akkor az is olyan kevés lenne, mint most, mert az emeléssel együtt az ára is mindennek a duplája lenne. Azok az emberek állítják elő amit megveszel a boltban, akiknek a bérét most emelnéd. Az emelést pedig be kell építeni az árba

2018. márc. 12. 15:15
 13/21 BlackSword ***** válasza:
66%
De odáig vagy a mérnök bérével... Csak nem mérnök vagy... Egyébként meg a mérnök nincs bent hétvégén éjszaka... Ha meg bent van... Inkább ne lenne... Nem a mérnök üzemelteti a sort, hanem a gépkezelő, meg a technikus... Nélkülük le is állna a termelés, a mérnök meg nézne, mint örömlány az üdülési csekkre...
2018. márc. 12. 15:19
 14/21 anonim ***** válasza:
41%

Dehogy kell ez baromság. Én is egy gyárnál vagyok középvezető, itt egy ember egy jobb napján kitermeli az éves bérét. Egy nap alatt. Tehát ha mondjuk megduplázzuk a fizetését akkor már két nap alatt termeli ki a maradék kb 298 nap alatt meg a cégnek termeli a hasznot.

2018. márc. 12. 15:24
 15/21 anonim ***** válasza:
69%
A termék árában a dolgozó bére elenyésző. Nem mellesleg detto ugyanazt a terméket más országban magasabb bérekkel állítják elő és érdekes mód nem drágább a termék ott sem ,sőt. Sőt nem egy cégről tudok aminek idehaza meg nyugati országban is van gyára és idehaza a melósok sokkal nagyobb db-számot hoznak le harmad annyi bérért és ki van hajtva a belük se ünnepnap se hétvége. Ennyit a nyugati azér keres jobban mert termelékenyebb ,lózungokról.. A vezetés szépen zsebrerakja az extra profitot és szétosztja a semmirekellők közt. A hülye melós meggebedhet, de ő is hibás mert már rég neki kellett volna menni a vezetőknek és kikényszeríteni az emeléseket.
2018. márc. 12. 15:55
 16/21 anonim ***** válasza:
78%

Haha :D

Nap kérdése.

A gyár az egy daráló, mindenki kényszerből van ott, mindet be kellene zárni leginkább.

Szerintem a nagyfőnöknek is már a f@@sza kivan az egésszel, inkább menne hawaii-ra napozni meg pancsizni.

Majd akkor lesz király ha egyre több gyárba lesz tömegbunyó, Audi, Mercedes, ilyen gyár olyan gyár, nagy móka lesz.

2018. márc. 12. 18:05
 17/21 anonim ***** válasza:
76%
Régebben gyárban dolgoztam "kevés" pénzért,most buszvezető vagyok dupla annyiért kb. 15 éve,de komolyan gondolkozom,hogy visszamenjek egy gyárba dolgozni. Akár 3 műszakba is. Sem felelősségem nem volt akkora,sem kötelezettségem. Itt ha elszúrok valamit,le is sittelhetnek,ott meg kidobtuk selejtbe. Ott kitettem a lábam a kapun és kész,lezártam a napot,most meg vezetési időt számolgatok,meg ilyen hülyeségek,mert egy apró szabálytalanság és több százezer a bünti az NKH jóvoltából. Szerintetek miért fogynak el a buszvezetők?
2018. márc. 12. 18:47
 18/21 anonim ***** válasza:
25%

Ajaj, itt azt hiszem többeknél is komoly bajok vannak fejben. Persze, egy nap alatt kitermeli a bérét és hasonlók...

Nyomogassátok a minuszt, de itt azért vannak fejben korlátok rendesen.

2018. márc. 13. 07:02
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Sokan mondják a tanulást de direkt úgy csinálják hogy, hétvégén is legyen bent az ember minden szombaton.3 műszakba én soha nem mennék mert értelmetlen és hülyeség is semmi élete nincs az emberkének max olyannak aki csókos és egész nap csak beszélget meg üldögél meg internetezik.De legnagyobb baj nem a fizetés hanem a szombatok mert szerintem mindenki tanulna de mikor amikor haza megy éjszakából és délután 3-kor felébred.
2018. márc. 13. 10:55
 20/21 anonim ***** válasza:
21%

Ahogy 8-as írja,el kellene menni tanulni szépen.

Kifogások mennek megint persze látom.

Tanuljon estin,meg hétvégén este,ne aludni kellene ha nem tetszik a rtendszer hanem tenni érte.

Ja,hogy ez nem megy síránkozva mert akkor nem lehetne mire fogni,hát igen.

Az a baj a mai emberekben semmi őserő sincsen csak siránkozás rinya megy meg a kifogások na ebben profik a magyarok,régen a belét is katposta magának az ember csak haladjon.

2018. márc. 13. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!