Videóinterjún nagyon gáz, ha olvasom az angol részre a válaszaimat (lesz még pár dorduló amúgy)?
Figyelt kérdés
2018. márc. 8. 10:00
1/5 A kérdező kommentje:
*forduló, bocsi, elírtam
2018. márc. 8. 10:02
2/5 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy mit fognak kérdezni?
És gáz, igen. Gondolom, elvárják, hogy tudj angolul, ha angolul kérdeznek. Egy szöveget felolvasni bárki tud, aki járt valaha legalább két angolórán.
3/5 anonim válasza:
A HR-esek idióták. Az a gáz, hogy mindig ugyan azt a 20 kérdést teszik fel a telefonos nyelvi teszteken, amire a jelölt akár fel is olvashatja a válaszokat és az a gáz, hogy képesek kiküldeni a teszteket online, aztán bárki megcsinálhatja a jelöltek helyett. Ez a nagy kiválasztási folyamat.
4/5 A kérdező kommentje:
Tudok angolul, én írtam pár olyan kérdésre választ, ami valószínűleg felmerül. Csak gyűlölök videózni. Nem is olyan pozícióra jelentkezem, ahol jól kell kommunikálni. (Programozó)
2018. márc. 8. 10:27
5/5 anonim válasza:
Ha videóinterjú, úgysem látszik, ha olvasod. Amúgy sem a kamerába szokott az ember nézni, hanem valahová a képernyőre, ahol az ellenoldal képe megjelenik, így soha nincs szemkontaktus. Ebből kifolyólag ha a hívó képe mellé kinyitsz egy jegyzettömböt és abból olvasol, nem tűnik fel senkinek, feltéve, ha kicsit gyakorlod az élő beszéd hangsúlyozását, mert a felolvasásé nem kicsit eltérő. ;)
Mondjuk ennyi erővel meg is tanulhatnád fejből azt a 20 választ, attól nem leszel értéktelenebb ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!