Szerintetek is megalázós Burger Kingi tálcaszedés illetve takarítás?
Most kerültem oda kb 3. napom és betanítottak, és mindenki után szó szerint azt kell takarítani.jah hozzáteszem stopperre működik a dolog , mert ha kifutok az időből akkor csúszik minden.
Ma is szó szerint hajtottam magamat, kollégám jó szándékból mondta hogy az én munka tempom egyenlő a béka seggével, besegített nekem, úgyhogy felkel vennem a ritmust. Csak tudjátok bemegyek férfi mosdóba és gáz hogy én miközben takarítok ő meg ott pisil , jó mondjuk nem az izéjét fogom nézni hanem az időmet, jah közben fel kell mennem csigalépcsőn ott is össze kell szednem tálcákat folyamatos körben mozgok és csak akkor van vége ha megállítom, pl úgy hogy műszakom lejár.
Szerintetek gáz?
Te mit gondolnál rólam, ha mondjuk te pl hamburger készítő lennél vagy műszakvezető, vagy főnök vagy vendég.
Gyakorlatilag majdnemhogy az összes kollégád csinálta már ezt egyszer, mégis mit kéne gondolniuk rólad? Legfeljebb a saját teljesítményükhöz tudják hasonlítani a tiédet.
A vendégeken meg mit pörögsz? Akkor is öt percen belül elfelejtenék az arcodat, ha egy michelin csillagos étteremben lennél főpincér, nemhogy így :D
Egyáltalán nem megalázó. Ne foglalkozz senki véleményével, csak koncentrálj a saját munkádra. Jelenleg ez a feladatod. Te legalább dolgozol. Légy büszke és csináld jól.
Szerintem a munkatársaid is a saját munkájukra figyelnek, nem arra, hogy te mit csinálsz.
Én is olyan helyen dolgozom, ahol ügyfelekkel foglalkozunk. Mivel külön takarító személyzet nincs, ezért mi takarítunk, ha kell, akkor havat söprünk, WC-t takarítunk, vagy ablakot pucolunk. Felőlem aztán mindenki azt gondol, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!