Mit jelent az, amennyiben az egyik kollégánk férfi testbe zárt nőnek érzi magát?
Én viccesen azt szoktam mondani, hogy néha egy férfi testbe zárt leszbikus nőnek érzem magam.
Ennek semmi köze a szexualitáshoz, nem homoszexuális vagyok, nem akarok női ruhákban pózolni, semmi "homo" nincs benne.
Viszont néha úgy érzem, hogy túlgondolok dolgokat, sokat és feleslegesen "fecsegek", mindent túlaggódok, könnyen besértődöm, megbántódom, olyan a viselkedésem mint egy hisztis kislánynak. Érzékenyebb is vagyok. Nem érzem magam igazán férfiasnak az esetek egy részében.
Tegyük hozzá hogy az ilyen "mit jelent az" jellegű kérdésekre tipikus férfi válasz jut eszembe, hogy azt jelenti amit jelent.
Férfi testbe zárt nőnek érzi magát = férfi testbe zárt nőnek érzi magát.
transznemű.
Magyarországon ez elég nehéz, ugyanis- ahogy egyes válaszokból is láthatod - ez olyan téma, aminek a megértéséhez kell egy bizonyos EQ és IQ szint, az átlag prolinak nem fog menni.
Olyasvalaki, aki nem agresszív senkivel sem, nem/nem igazán tud/akar konfrontálódni senkivel sem, tehát lényegesen nyugodtabb, humánusabb az embertársaival szemben, mint pl.: a "macsó" hapsik.
Nők körében jobban tud dolgozni, de a női környezete így is furának vélik őket.
Az orvosi egyetemen van nálunk egy transzi lány, aki fiú volt, de már két éve teljes értékű lányként él.
Külföldön átoperálták. Nagyon rendes lány. A kar kiváló hallgatója díjat is megnyerte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!