Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy férfi miért szólogat be...

Egy férfi miért szólogat be ilyeneket egy nőnek, akit elvileg kedvel?

Figyelt kérdés

Elvileg kedvel, hiszen keresi azért a társaságom (sőt, köztudott, hogy tetszem/tetszettem neki, de nekem párom van régóta)

Egy ideje viszont azt vettem észre, hogy erősebb beszólásokat ejt el a társaságban, amolyan szekálás féle, arra vonatkozóan, hogy én buta vagyok. Ez már nem az első ilyen.

Nem azt mondom, tudom, hogy nekem is van miben fejlődnöm, de egyébkén szerény személyiségem van, ráadásul nem vagyok butább sem másoknál.. PL ha ugyanabban a helyzetben vagyunk ketten, akkor is rám irányulnak az ilyen "poénja"...

Vagy egyszer elejtette, hogy ő "az okos nőket szereti". -Majd hozzám fordul kérdezve, hogy "ugye- és a nevem?" Mondom ok, de nekem ehhez most mi közöm van??

Vagy nem értünk többen(!) valamit, azt mondja én tényleg buta vagyok, rajtam látszik, de a másik csak csinálja...

Eddig nem szóltam neki, de nekem ezek rosszul esnek. Lehet velem haverkodni, meg hülyéskedni, de nálam mindig erősebben tolja ezeket, mint másoknál.

Máskor meg tud normális lenni.

Ha meg tényleg ennyire egyszerűnek tart, akkor befejezem vele még ezt a kollégális "haverkodást" is, mert ha hü.lyének tart, nem kell jópofizni.

(Persze legközelebb már szólni fogok ha ilyen lesz, hogy fejezze be, de ez a pár eset hirtelen ért, nem is tudtam lereagálni épp akkor. Viszont sz.rul esik..)

2018. márc. 2. 17:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az is benne van, hogy eddig is ezt gondolta rólad, és most hogy megsértődött/feladta a dolgot veled kapcsolatban kiadja magából az ehhez hasonló eddig elfojtott véleményeket. (De az is lehet, hogy csak cukkol, bár akkor biztos, hogy okosabbnak tartja magát nálad.)
2018. márc. 2. 19:48
 12/15 anonim ***** válasza:
És még mondják, hogy a PUA-s "black magic" nem működik. Itt a bizonyíték, hogy nagyon is.
2018. márc. 2. 22:35
 13/15 A kérdező kommentje:

Szekálásnak szánja igen, de ő nem veszi észre magát, hogy ezek erősek (másnál is tett már megjegyzést hasonló dolgokra, de rá sem mondott ilyeneket)

Igen, egy dolgot elért vele valóban: az antipátiát.

A nem funkcionálisan analfabéta válaszadónak köszi, volt hasznos válasz, lenyugotam!

2018. márc. 2. 23:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Grat, hogy antipátiát írsz és nem unszimpátiát.

Kevesen tudják, hogy a szimpatiukus ellentéte az antipatikus és nem az unszimpatikus.

2018. márc. 3. 00:11
 15/15 Mirk ***** válasza:
Frusztrálja, hogy nem reagálsz a szexuális közeledésére annak ellenére, hogy tudod, hogy tetszel neki, ezért bántani akar egy kicsit.
2018. márc. 3. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!