Melyek azok a munkák, amik sok utazással jár?
Figyelt kérdés
Európai szintű utazásra gondolok.2018. márc. 1. 23:03
1/6 anonim 

válasza:

Kamion sofőr nyilván. És az egy szuper munka. Stopposként ültem bent imádtam. Annyira nyugodt ott fent. Meg ott aludni. De ezeknek vége lesz egy évtizeden belül az önvezető autókkal. Ezeket gyorsan automatizálni fogják, mert akkor 0-24-ben mehetnek...
2/6 anonim 

válasza:

Üzletkötő, vagy annak a személyi titkára, tolmács, stewardess, kalauz, hajon szakács, vagy sűrűn váltogass munkahelyet amik szállást biztositanak, pl szállodák, stb
4/6 anonim 

válasza:

Mars kutató asztronauta. 100 millió km, csak oda.:) Bocs, ezt nem hagyhattam ki. Kamionos, buszsofőr, üzletkötő, politikus.
5/6 anonim 

válasza:

Stewardess, idegenvezető, csomagkihordó (is lehet), autóbehozatali ügyintéző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!