Ki volt már 15 évesen diákmunkán? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Tudom hogy 15 éves kortól szülői beleegyezéssel nyári szünetben lehet diákmunkát válalni, és én is szeretnék (júliusban töltöm a 15-öt tehát augusztusban gondoltam). Ki az aki ennyi idősen dolgozott már? Találtál/találtatok munkát? És ha igen milyen jellegűekeg? Igazából minden információ/tapasztalat érdekelne szóval nagyon megköszönöm annak aki válaszol! :)2018. febr. 24. 23:08
1/4 anonim válasza:
Én 14 éves koromtól kezdve (akkor még lehetett) az egyetem befejezéséig könyvesboltban, illetve antikváriumban dolgoztam minden nyáron.
Imádtam csinálni, szerettem a vevőkkel foglalkozni.
És nagyon szerettem a régi és új könyvek jellegzetes szagát is.
Nem kerestem agyon magamat, de mindig maradt valamennnyi félretett pénzem.
Ez aztán az egyetemen nagyon jól jött.
2/4 A kérdező kommentje:
Uhh köszönöm szépen pont egy ilyen válszra voltam kíváncsi! Tenyleg nagyon hasznos és sokat segít. És igazából az ilyen álom-diákmunka elképzelésem pont egy könyvesbolt vagy ilyesmi volt mert imadom én is a könyveket. Csak nem hiszem hogy olyan könnyen találnék ilyen munkát..:(
Ha valaki még tud akkor kérlek irjon! :)
2018. febr. 25. 00:58
3/4 anonim válasza:
Már ugyan tizenx éve, de a testvérem 15 éven Tescóban volt árufeltöltő. Hozzá tartozik, hogy én akkor már évek óta ott diákmunkáztam, ismertek az iskolaszövetkezetnél, és csak a téliszünet alatt dolgozott ott a tesóm, talán 7 napot.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépe a választ!!:)
2018. febr. 27. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!