Szerintetek vállaljam fel a munkahelyemen, hogy meleg vagyok?
Nehéz kérdés, ha elmondod, akkor az van, amit itt is látsz: "eww ez nem tartozik rám!!!! a mocskos kis részleteket tartogasd a hálószobádba!! hihetetlen, hogy ezek hogy az ember képébe dörgölik az identitásukat manapság"
de ha meg nem mondod el, és később kiderül, akkor meg az megy, hogy "hát nem gyanús, hogy nem mondta el eddig? egy tisztességes ember nem titkolózik. ilyenről azért illene beszámolni".
Na mindegy, tényleg nem könnyű kérdés, de ha próbálják erőltetni a barátnő témát, meg egyéb hetero feltételezgetéseket, akkor nyugodtan mondd nekik, hogy "nincs barátnőm, de nyugi, ha pasim lesz, arról ti tudtok majd elsőként". Vagy valami hasonlót... Nem kell nagy feneket keríteni neki.
Persze, a feltűnő melegek miatt utálják a homoszexualitást, miközben hónapokig kint voltak olyan plakátok az egész ország területén, amin egy 2 vadidegen heterot összeadó műsort reklámoztak, aztán megint hetekig olyan hetero filmes plakátok, amiben egy férfi vert el bdsm címszó alatt egy nőt.
A szótárban a "patkány" mellett a ti képetek feszít illusztrációként...
Az előző válaszolóval értek egyet.
Engem egyáltalán nem érdekel a kollégáim neme, vagy szexuális beállítottsága.
Ha az én kollégám lennél és elmondanád, hogy meleg vagy, pont ugyanannyira érdekelne, mint hogy van-e barátnőd, vagy sem.
Ha választanom kellene a saját hetero kollégáim között és egy olyan kollektíva között, ami csupa melegekből áll, de dolgoznak, én biztos, hogy az utóbbit választanám.
Ez nem is kellene, hogy téma legyen a munkahelyen, mert a néhány peces szünetektől eltekintve gondolom, hogy a munkára kellene inkább koncentrálni.
Tudom, tudom.
Én is igyekszem dolgozni, de sajnos van aki csevegéssel, vagy telefonálással szereti inkább tölteni az idejét. Az ilyeneknek belefér, hogy mások magánéletén csámcsogjanak.
Nehéz kérdés.
Neked kell érezni milyenek az emberek a munkahelyeden. Az én előző munkahelyemen tudták mert főnököm megkérdezte én elmondtam,Valahogy a válaszaimból kisakkozta meleg vagyok. utána jó volt mert nem kellett mellébeszélni. Kollegám is elfogadta, néhány dolot meg is mert kérdezni...
A mostani munkahelyemen vannak rosszindulatú emberek ezért csak egy ember tudja akit régebb óta ismerek. Ez nem tartozik mindenkire nem azért mert szégyellem (fenn vagyok vagyok 6 meleg társkeresőn arcképes és meztelen képekkel) hanem mert semmi közük hozzá. Szünetekbe mindig a nők a téma mérhetetlenül unom....
Egyszer szeretnék olyan helyen dolgozni ahol tudják esetleg más melegek is vannak, sőt a legjobb lenne egy full meleg helyen dolgozni de az én szakmámba erre kevés az esély (asztalos vagyok).
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!