Létezik, hogy valaki ennyire hülye legyen?
Van egy munkaterületem, ahova az egyik kollégám csak úgy bejár beszélgetni meg telefont nyomkodni. Állandóan láb alatt van.
Negyedik hónapja csinálja ezt. Először szépen megkértem, hogy menjen el, nem használt. Később már felszólítottam a távozásra, de csak visszajárt. Már ott tartok, hogy ha utamba áll, fellököm. Volt sokszor hogy elesett, de nem balhézik csak "bocs bocs" szöveggel letudja.
3x tettem panaszt miatta, eredménytelenül.
Annyira felhúz mikor a nyomvonalamon tipródik, hogy legszívesebben szétverném a fejét egy nyomatékkulccsal. Nem tudom meddíg bírom még cérnával.
Ti mit tennétek a helyemben?
Héj, a nyomatékkulcs az én szövegem!
Én az egyik ilyennél üvöltöttem, hogy húzzon el, a másiknak simán rávágtam az ajtót az orrára. Azóta persze kva vagyok, de ez így szokott lenni, nem hat meg.
Neked gyogyóssal van dolgod ha soha nem megy el. Szerintem kergesd meg, hátha...
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!