Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Létezik, hogy valaki ennyire...

Létezik, hogy valaki ennyire hülye legyen?

Figyelt kérdés

Van egy munkaterületem, ahova az egyik kollégám csak úgy bejár beszélgetni meg telefont nyomkodni. Állandóan láb alatt van.

Negyedik hónapja csinálja ezt. Először szépen megkértem, hogy menjen el, nem használt. Később már felszólítottam a távozásra, de csak visszajárt. Már ott tartok, hogy ha utamba áll, fellököm. Volt sokszor hogy elesett, de nem balhézik csak "bocs bocs" szöveggel letudja.

3x tettem panaszt miatta, eredménytelenül.

Annyira felhúz mikor a nyomvonalamon tipródik, hogy legszívesebben szétverném a fejét egy nyomatékkulccsal. Nem tudom meddíg bírom még cérnával.

Ti mit tennétek a helyemben?

2018. febr. 13. 17:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Héj, a nyomatékkulcs az én szövegem!

Én az egyik ilyennél üvöltöttem, hogy húzzon el, a másiknak simán rávágtam az ajtót az orrára. Azóta persze kva vagyok, de ez így szokott lenni, nem hat meg.

Neked gyogyóssal van dolgod ha soha nem megy el. Szerintem kergesd meg, hátha...

35N

2018. febr. 13. 17:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy lenyúltam a szöveged, de én nyomatékkulcsokat használok a munkám során. Egy autógyárban építek motorokat.
2018. febr. 13. 17:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Utoljára figyelmeztesd hogy útban van menjen a dolgára . Közben panaszold be jegyzőkönyvvel hogy akadályoz és baleset veszélyt okozhat . Amennyiben újra oda jár üvölts hangosan hogy banyek menj már a fenébe mert baleset lesz .
2018. febr. 13. 17:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Írásos panaszt tettem ellene. Senkit sem érdekel. Őt meg pláne nem. Ordítottam is vele már. Elkullog, de másnap megint jön. Mintha 24 óránként resetelne az agya.
2018. febr. 13. 18:02
 5/6 anonim ***** válasza:
64%
Odasétálsz hozzá, rámosolyogsz s kiveszed kezéből a telefont, majd elsétálsz a területed határáig, leteszed a földre, kicsit szemléled s mellé taposol, de az ő szemszögéből rá látszólag....s közben odaszalad bizonyára, majd szólsz, legközelebb nem vétem el-kerülj el vackod érdekében;)
2018. febr. 13. 18:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy elég határozott. A büdös pcsába kéne elküldeni, nem pedig írásbeli panaszt tenni ellene. Engem egyszer tudnának így zavarni a munkámban.
2018. febr. 14. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!