Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gyári munkát hogy lehet...

Gyári munkát hogy lehet elviselhetöbbé tenni?

Figyelt kérdés
Másfél honapja vagyok itt. Elözö munkahelyemnel jobb hely azért de ez is elég furcsa hely.
2018. febr. 13. 15:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Milyen szempontból?
2018. febr. 13. 15:59
 2/9 anonim ***** válasza:
26%
tanulassal, hogy ne kelljen gyarban dolgozni.
2018. febr. 13. 16:01
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Lopjál amit tudsz, és akkor legalább lesz egy kis plusz pénz, plusz izgalom. A kollégáid is szinte mind ezt csinálják.
2018. febr. 13. 16:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A gyári munka tisztességes munka miért kell lehordani? Meg ti is használjátok a gyárakban előállított termékeket.
2018. febr. 13. 16:17
 5/9 anonim ***** válasza:
31%
tisztesseges, de alig van hozzaadott erteke, ezert alulfizetett. csak azert letezik, mert bizonyos folyamatokat gepekkel egyelore dragabb lenne elvegeztetni. egyelore...
2018. febr. 13. 17:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Hallgass zenét.

Én is azt csinálom,még audit alatt is :-D

2018. febr. 13. 18:10
 7/9 anonim ***** válasza:
#3-as voltam. Természetesen ironikusan mondtam, hogy lopjon amit tud. Azon a felfogáson kellene változtatni, hogy undorral járjon be dolgozni az ember. Panaszkodik, hogy kevés a pénz, rossz a munka, stb. Hát akkor tanulni kell más szakmát, és lehet csinálni. Általában az emberek nem azért nem viszik többre, mert képtelenek lennének rá, hanem a negatív felfogás miatt. Az soha nem visz előre. A munkát úgy lehet elviselhetőbbé tenni, ha jól csinálod.
2018. febr. 14. 08:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Nemsokara en is gyarba fogok dolgozni(csomagolni, es elso melo) meselhetnel nekem rola hogy milyen:) (de nem muszaj ha nem akarsz:D)
2018. febr. 15. 01:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Amilyen ütemben fejlődik a tudomány egyenlőre orvosok operálnak,bár egyes helyeken már most is végeznek műtéteket robotok, úgyhogy egyenlőre vannak orvosok...
2018. febr. 15. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!