Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti láttatok már job hoppereket...

Ti láttatok már job hoppereket élőben? Nálunk mindenki be van betonozva

Figyelt kérdés

Mindenhol ezt hallom job hopper felvesznek valakit fél év és ott sincs 1 év alatt van 3 munkahelye ha valahol nem tetszik nekik valami ha a főnök rosszul néz rájuk már fel is ,mondtak. Ezt hallom.

De hol vannak ezek a valóságban: Én azt látom nálunk hogy ugyanazok a besavanyodott mogorva szarul kereső mozdíthatatlan akárkik vannak ugyanabban a székben évek akár évtizedek óta és sehova el nem mennek.

Morognak szarul keresnek frusztráltak de sehova el nem mennének.

Hol vannak ezek a job hopperek?

2018. febr. 5. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy engem ilyennek gondolnál egy időszakom miatt, amikor csak kölcsönzött munkaerő voltam, de nem kölcsönzöttként is váltottam már, amikor rosszak voltak a körülmények, igaz, csak biztosra, de nem mindegy, hova járok be dolgozni, és én nem akarok besavanyodott lenni. Most jó helyen vagyok, innen nem akarok váltani.
2018. febr. 5. 21:17
 2/5 A kérdező kommentje:

" és én nem akarok besavanyodott lenni. "

Hát senki se akar tudatosan az lenni.

Csak ha körbenéz a "piacon" és arra jön rá hogy kb sehova se kell úgyhogy örüljön csak annak a szarnak is ami van mert más nem lesz akkor ez megteszi lelki hatását.

Én is öntöttem az életrajzom ide oda jelentkeztem és arra jöttem rá sehova se kellek ahova meg kellenék még ennél is szarabb hely munkaidőben fizetésben is .

Vagyis szar szar de más nincs csak még szarabb.

Ez van.

2018. febr. 6. 09:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Nézd, nekem összejött a jobb hely, de én nem adtam fel, és azt néztem, hogyan érhetem el, mit kell még tanulnom hozzá, és most jó helyem van. Jó a társaság, jó a pénz, jó a közlekedés, jó az időbeosztás. De én ezért rengeteget tettem, küzdöttem, ha kellett, akkor elfogadtam az alja melót, ha kellett, még munka mellett tanultam... Fárasztó volt? Rohadtul, igen. De úgy voltam vele, hogy egyszer összejön, és most úgy vagyok vele, hogy megérte.
2018. febr. 6. 19:05
 4/5 A kérdező kommentje:

"akkor elfogadtam az alja melót, "

Na ez már megvan nálam is...

2018. febr. 6. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Na, csak én nem ragadtam le ott, hanem megtettem a következő lépést és kimásztam.
2018. febr. 6. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!