Ti elmennétek üzemben Takarítóként?
Nagyon kedves a főnök meg a kollégák is barátságosak, el vagyok látva vízzel plusz meleg étkezéssel.
De a kollégáim bent az üzemben dolgoznak, én meg takarítóként és egyedül vagyok, személyzeti étkezdét, dohánynyzót meg a wc öltözőt kell takarítanom, és kissé zavar hogy takarítok, ugyebár muszály HACCP miatt.
Szerintetek kollégáim lenéznek e miatt?
Talán azért vagyok velük zárkózott?
Vélemény?
Mit gondoltok?
Ez nehéz kérdés,mert erről nagyrészt te tehetsz,hogy takarító vagy és nem vitted feljebb,viszont ha azt nézzük,hogy a társadalomban mindenféle munkára,teendőre szükség van,akkor becsülendő,hogy a te munkád által szép tiszták a leírt helyiségek.
És még ráadásul a takarító munkától függetlenül lehetsz becsületes,rendes szeretni való ember.
Ha kedves vagy,és intelligens,akkor aki lenéz,az egy tapló.
Szerintem ne legyél zárkózott. Érdeklődj utánuk, legyen pár jó szavad. A jófej takarítókat szeretik. Az egy dolog, hogy tisztaság van, de vannak exták is, pl jó illat a mosdóban, nem tömény klórszag. Van mindig papírtörölköző, WC papír, szappan (mondjuk ez alap).
Nem a legmegbecsültebb meló, de ha te büszkén viseled mások se fogják lenézik. És ne hívd magad takarítónak, hanem higiéniai felelősnek, ugyanaz, de kifelé jobban hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!