Milyen felelősség terhel egy főnököt aki 30 milliós NAV bírságba futtatta bele a céget?
Milyen felelősség terhel egy főnököt aki mindenféle egyértelműen senki által nem vitatottam csakis hozzá köthető számlázási „hiánoysságokkal“ (=csalásokkal) 30.000.0000 -es NAV bírságba futtatta bele a céget és hogy a cég fizetni tudjon, elbocsátáskra kényszerül a cég?
Jó mi ? Ő csal lop mint állat büntetik a céget és a semmiről se tehető melóst meg elküldik mert nincs pénz a fizetésére...
és lekapcsolják a fűtést és nuku bérfejlesztés a maradóknak stb stb mert mincs pénz.
de azért a főnök marad a helyén az fel se merül hogy vele bármi lenne. Elküldeni kirúgni ááá fel se merül.
és továbbra is a wc-re is kocsival járkál a nagy spórolás közepette.
Hogy van ez? Valaki el tudja nekem a rögprolinak ezt magyarázni?
Megússza általába. Sőt szobrot kap elitt helyen..
Háborognék én is. 10en éve belenyúltam 1 olyanba, lenyúlták az állami támogatást ami nekünk járt volna...
Azt mindenesetre már a fenntartó leszögezte (mert ez állami /önkormányzati cég) hogy minden bizalma továbbra is a főnökben és fel se merül tényleg fel se merül a távozás.
Még "sajnálni is kell" hiszen jaj szegény ennyi dolga van és mégis megkísérel helyt állni nem ő tehet róla hogy ezt azt néha benéz....
Anyám és ez mind igaz.
Húha! Akkor az a személy is gyanús...
Na nem írok többet, mert késő van, illetve nem szeretnék repülni mert olyant írok... Hisz nincs bizonyítékom, nem írhatok ilyeneket.
Ha pajti az illető és jó seggeket nyal akkor megússza. Míg az egyéni vállalkozók és a bt tagok a saját vagyonukat felelnek, addig az ügyvezető a céges vagyonnal.
Az ilyen céget ott kell hagyni amíg nem késő, mert ha úgy van bedöntik, egyszerű dolgozóként meg hónapokat várhatsz mire a felszámoló kifizet.
# 4!
Ilyenekre gondoltam, amit leírtál...
Tényleg nehéz nyelv a magyar. " Virágnyelve " meg főként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!