Ha viszek igazolast, elkuldetnem igazolast postan, nem rugnak ki?

A létező legrosszabb megoldás, nálunk az ilyen élből repül. Szóltál, hogy nem tudsz bemenni, vagy 6 óta várnak a munkahelyeden?
Amikor felébredtél telefonálnod kellett volna, hogy elaludtál, bocsi, indulsz. Kb. semmi vagy minimális következménye lett volna. Így meg TB csalás lesz belőle (nem tudom mi a pontos megnevezése), ha olyan a vezetőd gondol egyet és kér rád egy ellenőrzést.
Másik, hogy tudtommal az igazolást úgyis akkor kell bemutatni amikor mész dolgozni újra.
Ez még általnos iskolában is gáz, nem hogy egy dolgozó felnőttől

6.52 kor írtad a kérdést, mikor kellett volna elindulnod? Esetleg műszakos munka, amibe már később nem lehet becsatlakozni?
Én azon nyomban hívtam volna a főnököt, hogy hát ez van. Ha nem rendszeresen fordul elő, akkor lehet elnézte volna... vagy oda egy szabadnapod.
Ezt az igazolást nem értem, ki a tököm viszi be/küldi be az igazolást, aznap mikor elvileg beteg? Kb ez a legbutább módszer. Ha ragaszkodsz ehhez, mondd, hogy este már rosszul érezted magad,ment a hasad, így nem tudtál elaludni, reggel meg felkelni. Most megyek orvoshoz.
Aztán ha jó fej a doki, ad "igazolást" (ez annyira iskolásan hangzik...!!).
Sztem nem éri meg kamuzni

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!