Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mik a jogaim? Van ilyenre mód?

Mik a jogaim? Van ilyenre mód?

Figyelt kérdés

Azonnali hatállyal szeretnèk felmondani a munkahelyemen.

(Magyar Posta)Mik a kötelességeim?

Van lehetôségem erre?

Kértem hogy helyezzenek át de nem lehet.

2018. jan. 26. 21:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Vedd elő a munkaszerződésed...
2018. jan. 26. 21:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a Magyar Posta mennyire kezeli rugalmasan ezeket a dolgokat. Nálunk ha valamelyik fiatalnak lehetősége volt kimenni külföldre, azonnal kellett lépnie és ezt a cég megértette, közös megegyezéssel felmondtak páran DE AZONNAL..se felmondási idő se semmi nem volt. De ha akarják ledolgoztathatnak veled 30 napot felmondási idő gyanánt. Ha nagyon régóta vagy ott, akkor akár többet is. De gondolom nem ez a helyzet. Azonnali hatályú felmondást adhatsz be írásban, ha elfogadják akkor puszi pá. De akkor nem jár pl munkanélküli se (ha egyébként járna)
2018. jan. 26. 21:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Hűha, gáz volt?

Kérdés, hogy van-e felmondási idő. Általában 30 nap szokott lenni, de közös megegyezés esetén ettől eltérhetnek a felek. Maximum 6 hónapban állapíthatja meg a munkáltató a felmondási időt, ez benne van a MT-ben. A minimum időt nem tudom.

2018. jan. 26. 21:24
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem tegnap óta vagyok ott.2 éve pontosan.

Határozott szerződésem van ami február 28.-án szűnne meg.

Kertem hogy helyezenek át másik postára erre nem volt mód.

2018. jan. 26. 21:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk? Olvasd el a munkaszerződésed!
2018. jan. 26. 21:34
 6/9 A kérdező kommentje:

Rendben!

Köszönöm!

2018. jan. 26. 21:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Meg van megnéztem,a ledolgozott évek alapján számolják,ez van irva a szerződésemben.
2018. jan. 26. 22:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Tessék, meg is van oldva, csak egy percet kellett rászánni. Innentől már a feletteseden múlik, hogy meg tudtok egyezni, abban, hogy ne kelljen ledolgozni. Ha jóindulató és te normális vagy vele, valamint megoldott a pótlás akkor belemegy. Ha te szemét vagy, ő is az lesz és kitölteti veled a felmondási időt.
2018. jan. 27. 08:14
 9/9 anonim ***** válasza:
2018. jan. 28. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!