Nagyon gáz facebookon önéletrajzot küldeni?
Figyelt kérdés
2018. jan. 24. 13:12
1/8 anonim válasza:
Ha ismeros akkor nem.
De inkabb emailban.
3/8 anonim válasza:
Nekem rokon küldött fészen... be sem hívtam őt interjúra, mert pfátlanság.
Attól, mert rokon, a formai követelményeknek tegyen már eleget!
4/8 anonim válasza:
Attól függ. Ha megadták az elérhetőségeket, akkor ott illik próbálkozni. Ha felvettétek Facebookon a kapcsolatot már, akkor meg miért ne.
Egyszer tettem fel egy kérdést privát levélben a kollégát kereső fiatal csajnak, ha már úgyis beszélgettünk, el is kérte az önéletrajzom, ott chaten. Mert miért ne.
Nyilván egy HR-es már nem fog ennyire örülni neki :D
5/8 A kérdező kommentje:
nem privát facebookra küldeném, hanem az üzlet face oldalára
2018. jan. 24. 14:20
7/8 anonim válasza:
így van, helyfüggő. én ott jelentkeztem, mert ott kérték. de ez egy kisvállalkozás volt, nem egy nagyobb cég, aminek van külön hr osztálya.
8/8 Karrier Navigátor válasza:
Általában tényleg megadják, milyen úton várják tőled az önéletrajzot, érdemes azt követni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!