Csecsemő és gyermekápoló végzettséggel ellehet helyezkedni bölcsődében vagy akár óvodában?
Figyelt kérdés
Elvégeztem ezt a szakmát de sajnos ápolóként nem tudpk elhelyezkedni mert kórház messze lenne :( azért is gondoltam az óvodára vagy bölcsődére is!2018. jan. 22. 09:20
2/7 anonim válasza:
Bölcsőde esetleg, bár ott is gondozó végzettség kell, hiába egészségügyi intézmény. ... Oviba esetleg ha elvégzel mellé egy dajka tanfolyamot. Vagy menj tovább bölcsődei gondozó vagy óvodapedagogus szakra főiskolára
3/7 anonim válasza:
Magánbölcsikben próbálkozz, ha budapesti vagy. Rengeteg van, sokat fizetnek. Esetleg tanulj nyelvet, és máris hatalmas órabért kérhetsz külföldön babisitterként, ezzel a végzettséggel. Kapkodni fognak utánad.
4/7 A kérdező kommentje:
Ha elmennék még tanulni gyermekgondozást az még két év az már nekem nem jó :(
Sajnos vidéki vagyok nem Pesti
2018. jan. 22. 13:54
5/7 anonim válasza:
Amikor elkezdted ezt a szakmát tanulni, nem tudtad hogy messze van a korhaz? Költözz közelebb, akár nővér szallora is mehetsz
6/7 A kérdező kommentje:
Mikor elkezdtem mindenkit biztosítottak hogy lesz munkahely lesz minden.. lett a nagy semmi...
Családomat nem vohetem a nővérszállóra
2018. jan. 22. 20:34
7/7 anonim válasza:
Bocsánat, nem tudtam hogy családod van, azt hittem palyakezdo vagy.
Akkor alberletet tudok javasolni, oda mehet a család is. De ha van bölcsőde a kornyekeden, nyugodtan be mehetsz megkerdezi, hogy van e uresedes és megfelelő e a vegzettseged hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!