A felettesem szivat az ilyen munka beosztással, egyáltalán ez törvényes?
Nem törvényes.
Pihenőnapnak alap esetben (néhány ritka kivételtől eltekintve) egy olyan teljes naptári napot kell tekintenünk, amelyen a munkavállaló nem végez munkát.
A munkavállalók részére heti két pihenőnap kiadása kötelező. Amennyiben a munkavállaló egyenlőtlen munkaidő-beosztásban illetve munkaidő-keretben kerül foglalkoztatásra, úgy a pihenőnapok is beoszthatók egyenlőtlenül, de a munkaidő-keret átlagában a heti két pihenőnap kiadása az irányadó.
Bio-robot vagy batki, ilyen munkarenddel???
Mi a kutyafittett csinálsz, ha publikus?
Talán pár év sem kell, de egészséged leamortizálódik tutira...addig mentsd, ameddig teheted;)
beszélnék vele, de ettől függetlenül feljelenteném. névtelenül is tehetsz feljelentést, szóval :D:D:D
dolgoztam én is olyan helyen 10 éve, hogy láttam, a munkásoknak egyáltalán nem adnak szabadnapot. tényleg egyáltalán. megvoltak az eszközeik. sajnos még nem voltam olyan talpraesett, de lehet, hogy nem is létezett még a névtelen feljelentés. ma már feljelenteném őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!