Dehogyis, teljesen tisztességes, hasznos munka. Mi lenne velünk kőművesek nélkül?
Nyilván van köztük is mindenféle, de a többi szakma is ilyen.
2018. jan. 16. 23:05
2/20 anonim válasza:
Szerintem nem, én nagyon tisztelem a kőműves szakmát. Hasznos ha a családban is van egy kőműves :D
2018. jan. 16. 23:08
3/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Én annak készülök továbbtanulni , ugyan is édesapám is az :) (De a papám is)
2018. jan. 16. 23:12
4/20 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire igénytelen vagy nem és ad-e magàra.
2018. jan. 16. 23:16
5/20 TR75 válasza:
Miért lenne égő? :-o
2018. jan. 16. 23:17
6/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem az! Egy jó szakember, egy jó kőműves kincset ér.
2018. jan. 16. 23:19
7/20 anonim válasza:
Sokan megvetik a kétkezi munkát, pedig hiába vannak építészmérnökök, ha nincs ember aki felépíti amit megterveznek :) Aki égőnek tartja pl a kőműves szakmát, az annyira tudatlan értelmetlen ember, hogy pont le lehet szarni a véleményét.
Én hentes vagyok, tudom hogy engem is lenéztek páran mert nem egyetemre mentem valami divat szakra mint a többiek, de már sikeres vállalkozásom van szóval...
A kőműves egy nagyon jó szakma, azzal is lehetsz vállalkozó. Sok ismerősöm külföldi építkezéseken dolgozik és ott is nagyon szépen megfizetik őket. Mondjuk az egyiknek pont nemrég tört el a keze valami munkahelyi balesetben szóval nem veszélytelen. Sok sikert!
2018. jan. 16. 23:19
8/20 anonim válasza:
Szerintem sem égő, főleg ha igényes leszel a munkádra. És jól is fogsz vele keresni.
2018. jan. 16. 23:27
9/20 anonim válasza:
Itt az de külfödön nem mert munkádat nézik de az ipitö ipar nagyon kemény munkahely.
2018. jan. 16. 23:34
10/20 anonim válasza:
Már bocs, de mitől lenne a hentes munka égő? Biztos valami fanatikus vega vagy. Mi égő abban hogy veszek egy rakás húst, besózom aztán füstölés után 2szeres áron eladom? :D Dehát biztos te nagyobb király vagy. Semelyik munka nem égő. Az az égő aki 40 évesen is az anyjánál lakik mert nincs munkája és nem is hajlandó dolgozni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!