Ilyet megtehetnek?
Figyelt kérdés
3 hét múlva dokihoz kell mennem időpontra. Szóltam mennem kell. Erre a főnök kijelentette ebben a hónapban senki nem mehet szabadságra. Van ilyen?2018. jan. 4. 12:22
1/12 anonim válasza:
Táppénz? Tudom, hogy anyagilag szívás, de egy nap talán belefér. Azt pedig semmiképp sem tagadhatja meg.
2/12 A kérdező kommentje:
Nem táppénzre. Beteg vagyok és 3-4 havonta gyógyszerfelírásra. És erre se akarnak elengedni.
2018. jan. 4. 13:58
3/12 anonim válasza:
Nem tudom milyen a munkaidőd de nem csak délelőtti rendelés van. Én délután 4ig dolgozom és este hatig van rendelés. A gyógyszerfelírás miatt nem hiszem hogy adnának szabadnapot. Ha az orvos megvizsgál akkor természetesen más a helyzet.
4/12 A kérdező kommentje:
Egy másik településen van a szakorvosom. Kb 45km-re. Mert ő a legjobb. Kontroll és gyógyszerfelírás. Szóval ezt nem lehet 1-2 óra alatt elintézni.
2018. jan. 4. 16:52
5/12 A kérdező kommentje:
Az egyik munkatársam előre szólt kórházba kell kivizsgálásra mennie délután 2-re. Délig maradt volna. És így sem engedték. Már egy 3. ember is könyörgött, engedjék el. Hát akkor sem.
2018. jan. 4. 16:55
6/12 anonim válasza:
Csak a gyengéket lehet elnyomni.
7/12 anonim válasza:
Mondd azt,hogy állandó gyógyszert szedsz,nem hagyhatsz ki egyetlen szemet sem,muszáj elmenned.Elvileg nem tagadhatják meg.
8/12 anonim válasza:
Nem unod?
Nem mész dolgozni, viszel orvosi igazolást. Pont. Ha nem fogadja el, munkaügyi bírósághoz fordulsz. Nincs de, nincs mi van akkor, nincs semmi, az van amit ide leírtam.
9/12 anonim válasza:
8: Erre mindjárt azt fogja felelni, hogy ha a munkaügyi bírósághoz fordul, és megnyeri ellenük a pert, akkor meg ki fogják rúgni, és azt meg nem akarja, mert akkor nem tud megélni. Annyi ilyen kamukérdést feltett már itt.
10/12 anonim válasza:
Azért kezdtem azzal, hogy nem-e unja még. Felismertem egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!