Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elgondolkodtató ha valakit 2...

Elgondolkodtató ha valakit 2 év után búcsúztatnak valakit 10 év után se?

Figyelt kérdés

Elgondolkodtató eset vagy vonjam meg a vállam és haladjak tovább?

A nyáron elment egy kollegám felmondott. Csak 2 éve volt itt és utolsó napján elbúcsúztatták, ajándék hiányozni fogsz és egyáltalán körbeugrálták.

Én most távoztam múlt héten. 10 éve voltam itt (na jó csak 9 és fél). Utolsó napomon és egyáltalán semmikor a kutya se mondott nekem semmit.

Utolsó nap leadtam a kulcsokat leadtam az iratokat és csók.

Annyit se mondott nekem senki hogy vau.

Búcsúztatás stb semmi. Utolsó nap köszöntem távozáskor ahogy mindig visszaköszöntek ahogy mindig és ennyi. Viszlát viszlát. És ennyi. Kutya se mondta kár hogy elmész hiányzoni fogsz azért maradjunk kontaktban stb. Semmit.

Ez az egész elgondolkodtató vagy hagyjam a francba?

2017. dec. 9. 10:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez ember függő. GOndolom te nem álltál le dumcsizni, bratyizni senkivel, kevésbé voltál nyitott az emberekre, nem bókoltál finoman a nőknek stb. Vagy lehet, hogy olyan személyiség vagy aki valamiért "taszítja" az embereket pl.: nagy hangú, nem figyelsz a beszélgetőpartneredre, csak a saját hangodat szereted hallgatni.

Annyiban elgondolkodtató, hogy ha arra vágysz, hogy körbeugráljanak, akkor változtatnod kell, bár szerintem ez oly mértékben személyiségfüggő, hogy nem biztos, hogy lehet, ill. hogy van értelme.

2017. dec. 9. 10:25
 2/13 A kérdező kommentje:

"GOndolom te nem álltál le dumcsizni, bratyizni senkivel, kevésbé voltál nyitott az emberekre, nem bókoltál finoman a nőknek stb."

Eltaláltad Ez egy munkahely ahova reggel bemegyek végzem a dolgom délután felállok és hazamegyek.

Nem pofázni nem haverkodni járok ide ez egy munkahely.

2017. dec. 9. 10:30
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért csodálkozol, hogy nem búcsúztattak el? Annyiban foglalkoztak veled, amennyiben te velük.
2017. dec. 9. 10:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A hármasnak még ha gonoszan hangzik is, igaza van. A 2 éve ott dolgozó munkatársad valószínűleg azért búcsúztatták, mert jóba voltak vele, szerették.
2017. dec. 9. 10:39
 5/13 A kérdező kommentje:

Hát én nem tudok itt senkiről akivel rosszban lettem volna...

lehet kifejezetten jóban se na de rosszban se.

2017. dec. 9. 10:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szerintem ne érezd magad rosszul miatta. A volt munkatársaimmal nagyon jóba voltam az előző munkahelyemen, volt hogy végigröhögtük a nagy robotolás közepette a napot, egész nap dumáltunk, de ahogy felmondtam, le se sz***rtak. :D
2017. dec. 9. 10:54
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak dolgozni jártál be és nem haverkodni ,akkor miért vársz búcsúztató ünnepélyt ha elmész? Nem értem.
2017. dec. 9. 11:11
 8/13 anonim ***** válasza:
53%
Munkaügyis kamutrollunk legújabb agyszüleménye.
2017. dec. 9. 12:03
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Annyit kapsz vissza amit adtál.

Nyilván elgondolkoztató lenne, de nincs értelme. Nem vagy már fiatal, változni nem fogsz, magadtól meg nem is esett le. Szóval feleslegesen rágódnál rajta

2017. dec. 9. 13:25
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez mindenhol így működik: aki csókos, benyal a főnöknek meg a többi kollégának, annak van búcsúparti meg könnyes szavak "jaj úgy sajnálom, hogy elmész, úgy fogsz hiányozni" stb. Aki meg dolgozni jár a munkahelyre, az örülhet, ha annyit mondanak neki az utolsó nap, amikor kisétál, hogy "szia".
2017. dec. 10. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.