Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem szánalmas hogy a cég a...

Nem szánalmas hogy a cég a saját pénzemből, vendégel meg karácsonykor?

Figyelt kérdés

Nem szánalmas az hogy a munkahelyemen karácsonyi buli lesz (kaja pia) amire nekünk a dolgozóknak kell beadni pénzt és abból veszik meg a kaját? Vagyis a cég a saját őénzemen vendégel meg?

Haláli pitiánerség ez. Ha a cég karácsonyi bulit tart (eleve a francnak tart úgyse hiányzik senkinek, csak udvariasságból megyünk el) akkor legyen már erre egy kerete és ne rágja a szart ennyire. Fussa már arra a pár hidegtálra meg pár üveg kólára ott ahol a cégvezető húszmilliós kocsival furikázik.

Vagy ha erre nem futja vagy nem akar erre pénzt áldozni akkor meg a francnak szervezi?

Úgyse hiányzik senkinek csak muszájból vagyunk ott mert „illik“.

Pitiánerség netovábbja.

2017. dec. 4. 14:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Fura, még sosem hallottam ilyenről.
2017. dec. 4. 15:43
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly dolgoztam egy cégnél, ott is hasonló volt a szitu, de nem nekünk kellett fizetni. Mondjuk pár szendvics volt, meg kóla, én nem is ettem semmit, mert mire odaértem az asztalhoz elfogyott minden. :)

Viszont a főnök baromsága volt, hogy húzni kell nevet és megajándékozni egymást, de úgy, hogy a főnök adta oda az ajándékokat. Érted, X úgy ajándékozza meg Y-t, hogy a főnök adja át, ami nem zacskóban volt, azt ki is bontotta, az üzeneteket hangosan felolvasta az egész cég előtt.. Ilyet még nem éltem :)

2017. dec. 4. 15:47
 13/23 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem sokkal szánalmasabb munkaügyis kamukérdezőként naponta 20 kamu kérdést kiírni.
2017. dec. 4. 16:29
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen, nálunk is volt, én nem voltam hajlandó beadni pénzt, és mikor a többiek lementek mulatni, én szépen maradtam és dolgoztam tovább. A munkaidő letelte végén összepakoltam, elköszöntem a portán és hazamentem. Ahogy máskor. Hogy ki mit gondol (főnökök, munkatársak) kit érdekel?? Ha azért kirúgnak, mert nem megyek egy buliba, akkor talán jobb is, hogy egy olyan munkahelytől megszabadultam.

Lehet, hogy szánalmas dolog, de te is az vagy kérdező. Itt k_rva nagy a szád, meg nagyon jól tudod mondani a magadét, de ott viszont a véleményed ellenére, füledet farkadat behúzva be fogod adni a pénzt és elmész, mert fosol, nehogy te legyél a következő... Akkor ez mi, ha nem s_ggnyalás? Közvetve, de te is azt csinálod, amit a s_ggnyaló pincsi kollégáid. Na, én meg az ilyen munkatársaktól kapok hányingert.

2017. dec. 4. 16:46
 15/23 anonim ***** válasza:

Az. Tudod mit kell tenned. Benzin és gyufa.

Felháborító ez a nagyvonalú teli pofazacskós pöffeszkedés egy olyan cégtől, aki a zsírotokból, izzadságcseppezekból több millió profitot eredményező munkátok után csak ennyire telik tőle.

Csapj a vállalatvezető asztalára, és tedd helyre, mert nagyon eltévedt az ilyen őskori fukarsággal nem fogja a munkavállalókat a maradásra ösztönözni. Javaslom azonali hatállyal nyújtsd be a felmondásod, és kívánom a legjobbakat.

2017. dec. 4. 17:37
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Hány karácsonyi partis kérdést teszel még föl? És következőnek mit találsz majd ki? Hogy a főnök bezáratja a kapukat, hogy ne bírjatok kimenni, amíg a parti tart? Vagy hogy tombolán sorsolja ki, hogy ki legyen kirúgva az ünnepek után? Oppardon, ilyesmit mintha valóban kérdeztél volna 1-2 éve!
2017. dec. 4. 17:54
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
És vajon mi történne, ha fele "banda", nem fizetné be?
2017. dec. 4. 19:23
 18/23 A kérdező kommentje:

"És vajon mi történne, ha fele "banda", nem fizetné be?"

Egyrészt nem tudom másrészt itt ettől félni nem kell.

Amekkora birkák itt vannak ne félj be lesz az fizetve.

2017. dec. 4. 19:43
 19/23 anonim ***** válasza:
Nálunk is így van, be kell adni x Forintot annak, aki megy...de szerencsére nem kötelezik a részvételt. Kb 15-20 ember szokott menni
2017. dec. 6. 09:21
 20/23 A kérdező kommentje:

Na hát akkor tessék emberek! Nem vagyok egyedül a Xar melóhelyekkel látható!

Uis megvádoltak azzal hogy kitalálom mert ilyen xaR hely nincs.

Tessék. Van. Másutt is.

2017. dec. 6. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!