Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkáltatók zöme háromnegyed...

A munkáltatók zöme háromnegyede csal? Az NGM munkaügyi statisztikája szerint igen

Figyelt kérdés

Ezek szerint 10ből 7 munkáltató nincs mit szépíteni EGY CSALÓ?

Az NGM szerint igen....

[link]

Az ellenőrzött munkavállalók 71 százalékánál tártak fel munkaügyi jogsértéseket az ellenőrök az év első kilenc hónapjában – közölte az Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

2017. dec. 2. 10:03
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

És ugye ha én 5 percet kések mert pl dugó van az egyenértékű azzal ha egy nagy cég az összes dolgozója munkavállalói járulékain százmilliókat elcsal mert csak részbérre jelenti be őket.

Meg amely nagy webáruház épp most bukott le 5,7 MILLIÁRDOS áfacsalással. Ezek egyenértékűek józsi melós 10 perces cigizésével munkaidőben ugye?

Ugye?

2017. dec. 2. 11:55
 12/26 anonim ***** válasza:

A csalas az csalas. Kis cigizes es kis keses ugyanolyan csalas mint a sokmilliardos.

Vagy Te ugy gondolod, hogy azert mert masok milliardokat sikkasztanak, akkor mar Te is csalhatsz aprokat? Nem.

A csalas, az csalas!

2017. dec. 2. 12:39
 13/26 A kérdező kommentje:

"A csalas, az csalas!"

Jó. De akkor ha egy nap hazamész és a lakásod üres mert betörtek és mindent elvittek szót se halljak tőled panaszként. Semmi rendőrség semmi jaj betörtek jajj.

Semmi. Vond meg a vállad mondván hát ilyen a világ mindenki lop csal hazudik hát most épp én voltam az áldozat.

És szépen leülsz a tök üres (volt) lakásodban a csupasz földre (mert már egy széked se maradt) és vállat vonsz legyintesz.

Így lesz ugye?

2017. dec. 2. 12:46
 14/26 anonim ***** válasza:

"És ugye ha én 5 percet kések mert pl dugó van "

Igen, ugyanolyan csaló vagy.

"az vesse rá az első követ aki bűntelen közületek"

2017. dec. 2. 12:57
 15/26 anonim ***** válasza:
Eleve azt semm értem minek adózok ha feketén dolgozok a nyugdijas éveimre van esély elég pénzt össze szedni.Semmit nem kap vissza az ember amit le vonnak töle korházba is csak az kerül aki vacakokat kajál,iszik,dohányzik, vagy valami genetikai betegsége van vagy baleset.
2017. dec. 2. 13:30
 16/26 A kérdező kommentje:

"vagy valami genetikai betegsége van vagy baleset."

Akkor ne adózz. Hajrá.

De aztán ha baleset ér mondjuk elüt egy kocsi akkor ne vonyíts hogy jaj kórház mentő jaj elvérzek jaj jajj!!!

Akkor pofa be kuss és vérezz el az út mellett. Ott dögölj meg.

Mert ugye a kórház az az én adómból van te meg nem adózol, akkor NO mentő akkor út mellett dögölj meg.

mert te nem adózol.

Ellenvetés?

2017. dec. 2. 13:49
 17/26 anonim ***** válasza:
wtf?
2017. dec. 2. 13:50
 18/26 A kérdező kommentje:
érted te azt.
2017. dec. 2. 14:01
 19/26 anonim ***** válasza:
Eleve amire rá kényszeritik az embert az már jó nem lehet ha el is ütnének elátnának csak a utána való kórházi költségeket kéne állnom.De nem éri meg adózni gazdag nem teszi mégis kap minden támogatást a hajléktalan embert meg le köpik ilyen társadalmat nem érdemes épiteni.
2017. dec. 2. 14:05
 20/26 A kérdező kommentje:

Egy társadalom olyan amilyen a benne élő emberek. Elolvas pl a te kommentjeidet nincs is min csodálkozni.

Milyen a mai magyar társadalom? Egy nagy szar.

És miért? Tőled. Az ilyenek miatt.

De nem tetszik? Nosza rombold le és építs másikat jobbat.

Csak szólj hogy majd menjek arrébb ha építed, mert én egy téglával nem segítek neked.

2017. dec. 2. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!