Akik irodában dolgoznak, és elegánsan kell öltözniük, milyen cipőt vesztek fel ilyen rossz időben (ha nem autóval jártok) fekete nadrág+blúz+blézerhez?
Figyelt kérdés
Fekete csizma jó? Vagy ti átveszitek bent a cipőt?
Most fogok munkába állni, és mindig csak azt látom, hogy a munkahelyen mindenki elegáns cucc+körömcipő. Télen is! Ebbe jártok, vagy átveszitek? Vagy mindenki kocsival jár? Akik tömegközlekedéssel járnak, hogy tudnak elegáns cipőt venni, és milyet? Ha valami hasonló google-s képet linkeltek azt is nagyon megköszönném!
2017. nov. 29. 10:39
11/12 anonim válasza:
Nem mindenhol fűtenek rendesen, szóval van, ahol igenis kell az a vastagabb cipő, akár a csizma is. Nekem is, pedig alapvetően irodában vagyok, de pocsék a fűtés. Persze, ahol jól fűtöttek, ott én is átvettem, de nekem nem nagyon voltak ilyen munkahelyeim, ahol kint hideg volt de bent megsültünk. A lábam is köszöni szépen, jól van.
12/12 anonim válasza:
A legésszerűbb, cipőt váltani beéréskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!