Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Állásinterjún nem mondunk...

Állásinterjún nem mondunk rosszat, de akkor az ilyenről hogy beszéljünk szépen?

Figyelt kérdés

Hogy ha az előző munkahelyen dolgokat megoldottak okosban, aztán meg tussold el a dolgot, hogy papíron jól mutasson.

Ezt hogy adjuk elő állásinterjún, úgy hogy ne mondjunk sokat.

Nem értettünk egyet a vállalati filozófiával? Valahogy máshogy kéne.

Meg mi van ha rákérdeznek hogy mivel nem értettünk egyet, mit csinálnánk máshogy?

2017. nov. 26. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Tehát ha véletlenül megkérdezik, hogy miért jöttél el az előző helyedről?

Nem kell igazat mondani, mondhatod azt is, hogy nem volt lehetőség a fejlődésre például.

2017. nov. 26. 15:50
 2/5 anonim válasza:
szerintem azert valamennyire fedje az igazságot de egy balhésabb dolgot nem biztos hogy meg kéne osztani probálj kitunni de ne tulzottan mert akkor figyelhetnek es az nem jo
2017. nov. 26. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Úgy éreztem, váltanom kell, kipróbálnám magam valami újban, az önök vállalati kultúrája, filozófiája egyszerűen lenyűgözött (nem árt, ha képben vagy tényleg a céggel).
2017. nov. 26. 16:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Céges titkokat nem mondhatsz el, ezt meg sorolhatod abba a kategóriába nyugodtan. Hivatkozz arra, hogy erről üzleti titoktartás miatt nem beszélhetsz, ha rákérdeznek. Ez pozitív lehet a következő munkáltatónak olyan tekintetben, hogy nem fogod megszegni az üzleti titoktartást, ha hozzájuk kerülsz.

De kitalálhatsz más elfogadható indokot is, és dönthetsz úgy, hogy a piszkos dolgokat meg sem említed.

2017. nov. 26. 17:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Én eddig simán megmondtam az állásinterjún, ha a cég vagy az ott dolgozók hozzáállása miatt hagytam ott a céget, és eddig nem lett belőle bajom. Nyilván nem nevekkel meg nem az összes konkrétummal együtt. Úgy voltam vele, hogy amelyik cég amiatt visszautasít, azért nem volt kár, hogy nem vettek fel, mert ők is ilyenek. Több helyre felvettek volna úgy is, hogy elmondtam, hogy az előző helyemen szakmai gyakorlaton voltam ott egyetemen, és szerették volna, ha ott dolgozom tovább, de ahhoz az anyagi és a jogi körülményeket nem tudták nyújtani, hogy elfogadható legyen az ajánlatuk. Ha rákérdeztek volna, akkor megmondtam volna, hogy pontos fizetésről mismásoltak, és úgy fogalmaztak, fizetnének "egy kicsit", és nem jelentettek volna be tisztességesen. Így is felvettek volna több helyre.

(az más kérdés, hogyha nem piacképes a tudásod, akkor lehet, hallgatnék erről, és inkább azt mondanám, több potenciált látok az ő végükben)

2017. nov. 29. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!