Mi a véleményetek a szobalány állásról?
Van ismerősöm, aki ilyen munkakörben dolgozik, és olyan is, aki dolgozott ilyen munkakörben, egyikük sem diplomás. Nem egy túlfizetett meló, és nem is való mindenkinek, nagyon sok múlik a vezetésen is, de ez ugyanúgy igaz minden más munkára is.
Milyen diplomád van? Nem akarsz abban dolgozni, vagy nem tudsz azzal elhelyezkedni?
Én takarító vagyok egy nívós étteremben.
Szeretek ott dolgozni, de a wc takarítás része egy rémálom.
Sajnos a 2 gyerekem miatt mostanában nem tudok másik munka után nézni, mert ebben a pillanatban ez van legközelebb és a munkaidőmet én osztom be.
Én informatikusnak tanultam és mellette elkezdtem egy könyvelőit amit nem tudtam befejezni családi okok miatt.
Remélem azért tisztában vagy azzal, hogy egy átmulatott éjszaka után belefuthatsz visszataszító dolgokba.
Próbáld ki, és ha neked ez megfelel, akkor hajrá.
Mindenképp legyen próbaidőd, ne azonnal vegyenek fel.
Én ahogy tehetem váltok, de én a helyedben, mivel neked van választási lehetőséged, inkább egy drogériában vagy boltban keresnék állást.
Biztos nem jutna eszembe diplomával se szobalánynak, se takarítónak állni, hacsak nem ez az egyetlen lehetőség.
Kiesni a szakmából könnyű, visszakapaszkodni már nehezebb.
Ha a jelenlegi munkád nem tetszik, keress valami neked valóbbat, ahol hasznosíthatod a képességeid legalább egy részét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!