Van olyan (szakmai) munka, ami 6 órában végezhető?
Egyetemről kiesek most január végefelé. Azt hittem márc. 31-ig lesz diákstátuszom.
Próbáltam előbb is nézni gyakornoki munkát, de nem jött össze. Most lehet behívnak jövő héten interjúra.
Ma olvastam el részletesen az e-mailt, hogy mégse márc. 31-ig lesz diákstátuszom (csak a diákigazolvány matricája érvényes addig) hanem jan. 19-ig tart a hallgatói jogviszony...
Én 4 hónappal számoltam kb. gyakornoki időre (diákmeló) így lehetett volna (sztem..)
Erre ma este kiderült, hogy csak jan. 19-ig van...
Az érdekelne, hogy milyen 4-6 órában végezhető munkalehetőségek vannak?
Nem feltétlen kell szakmai..
Dolgoztam már recepciósként, animátorként (kalandpark), gyógyfürdőbe szaunai kisegítőként, pénztári kisegítőként (8-12 óra), voltam gyros-osnál eladó, gyroskészítő/besegítő, ill. ruhaüzletben is voltam (J. Press, H & M nagyon nem tetszett a ruhabolti állás) meg adatrögzítő, ez sem tetszett.
Ami szakmai volt: egy nagyobb FMCG vállatnál (8 óra)) Sales területen dolgoztam. Főleg sales-es feladatok, de kis marketing / hr is volt benne. Ez tetszett, feladatokat nézve, csak az nem tetszett, hogy ülőmunka (mozgós típus vagyok, szeretek mozogni / edzeni) meg hogy a monitort kellett sokáig néznem (kontaktlencsém van alapból.. meg -3 a szemem kb.. )
Ez összesen 7 év alatt.
Megszűnik a jogviszonyom..
Amelyik munkám eddig leginkább tetszett, az a gyógyfürdői munka (diákmunka volt) 8-12 órában végeztem. Azért tetszett, mert mozgós jellegű volt (váltópénz áthozatala, vendégeknek segítség, ide-oda mentem, nemcsak ültem egy monitor előtt)
Életmódot váltottam, naponta-kétnaponta edzek, erről nem akarok lemondani.
Emellett élettársam is van...
Lenne olyan munka, ami felnőttnek van (tehát "rendes", értitek, nem diák) de részmunkaidős?
Bolti eladóról tudok (pl. Lidl, dm, ezeket a hirdetéseket láttam)
Egyebet tudnátok még mondani? (egészségügyi kiskönyvem jelenleg nincs, tehát ilyen hogy pultos / felszolgáló étteremben) nem tudok lenni..
Van olyan irodai / szakmai munka, ami 6 órában lenne végezhető? (pl. marketing asszisztens egy vállalatnál)
23/l
Kb. 2 hete tudtam meg, hogy nem sikerül 3 tárgyam... aminek feltétlen sikerülnie kellett volna..
így esek ki az egyetemről. De nem is akartam volna ott tovább tanulni.. alapvetően nem tetszett ez a szak. :S
Fura helyzet, tudom...
nagyobb ügyvédi irodákban van olyan, hogy esti titkárnő (délutános tképpen)
Hr-en is van sok részmunkaidős állás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!