150000 nettó, szolgálati lakás, szolgálati rezsi, szolgálati autó. Bevállalnád?
"(Ha minden más körülménytől eltekintünk"
Pont a minden más körülménytől függ: Mi a munkakör, hol, milyen végzettséged van?
Ha pl. mérnök lennék, vagy infoteles, nem vállalnám. De ez a 150 egy pedagógusfizetés, vagy gyárban középfokú végzettséget igénylő pozíció kezdő bére.
Én csináltam hasonló felállást évekig. A rezsit mondjuk én fizettem. Speciális munkakör volt, anyagilag mondjuk megérte, de miután megszűnt a pozíció, nagyon nehezen tudtam elhelyezkedni, ilyen munkakört nem is találtam már. Ha nem ennyire spec. a munkakör és van fejlődési lehetőség, valamint nem ragad be a bérezés-nekem többek között ez miatt is szűnt meg a dolog-akkor vállalható. Lakbér és rezsi még a legkisebb faluban is havi 60-70E, városban több. Használható autót 400 alatt nem kapsz, az is az alja. Ha megfogod a pénzt, havi százast félretehetsz. Az azért nem olyan rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!