Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy kezdeményezzek nála?

Hogy kezdeményezzek nála?

Figyelt kérdés

Van a munkahelyen egy lány, aki első pillantásra megfogott, és csak rá gondolok. Sokat nem szoktam látni, naponta pár perc csak, és ezért is nehéz. Plusszban az sem könnyíti meg a dolgom, hogy nagyon béna vagyok a kezdeményezésben, talan azért mert mindig csak elutasítottak.

Hogy tudnám felhívni a figyelmet magamra, vagy hogy induljak neki? Kérlek komoly válaszokat kerek szépen. Az sem lenne baj, ha lanyok írnátok, hogy mi az ami biztos siker, és.mi az ami biztos kudarc az indítasnál.

Trolloknak majd teszek fel masik kerdest, de ez most nem az...

Köszi.

2017. nov. 17. 08:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk köszönj mosolyogva. Ha az már jól megy, és valamennyire pozitív a visszajelzés, akkor meg is szólíthatod majd.
2017. nov. 17. 08:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek jól esik, ha odafigyelsz rá, érdeklődsz iránta. Fokozatosan kell kezdeni, aztán úgyis látod, hogyan reagál rá. Nem derült ki a leírásból, hogy csak látod, vagy kontaktusba is kerülsz vele a munkád során.

Ha semmiféle kapcsolatban nem vagytok, csak látni szoktad, akkor elsőként köszönj neki rendszeresen. Gondolom ez megvan, de ha nincs, soha nem késő elkezdeni. Nekem olyan a munkahelyem, hogy több cég is van itt, van akit látásból is alig ismerek, de köszönök mindenkinek. Legyél nyitott és barátságos - mindenkivel. Ez lejön messziről mindenkinek, és szívesebben lépnek kapcsolatba az ilyen emberekkel. Aztán ha megvan napi szinten egymás kölcsönös üdvözlése, akkor egy napon hozzáfűzhetsz még valamit. Megdicsérheted a kabátját, az új frizuráját, stb. A reakciójából valószínűleg le lehet szűrni, mennyire tudja fogadni ezt a dolgot. Ha fapofával reagálja le, nem is foglalkoznék vele többet, én legalábbis. Ha látod rajta, hogy jól esik neki, mosolyog, megköszöni, esetleg viszonozza valamivel, sokkal jobb a helyzet. Nem kell ajtóstól rontani a házba, de azért tudd, hogy mit akarsz. Amikor már úgy érzed, hogy eljutottál oda nála, hogy több vagy neki is kommunikáció szintjén, mint egy ember a munkahelyről, és egyébként nincs alkalmatok beszélgetni, szerintem szedd össze a bátorságod, és szólítsd le azzal, hogy szívesen megismernéd.

Ha esetleg Facebookon megtalálod, az megint egy csomó esélyt nyit meg, talán ezt nem kell ragoznom.

2017. nov. 17. 08:56
 3/6 Unikornispata ***** válasza:
Én is azt javasolom,hogy haladj pici léptékekben.Legyél mindig nagyon nyitott és kedves.Engedd el a korábbi sikertelenségeket!Ez a lány idővel imádni fog :) Nagy plusz,hogy ilyen szépen írsz:D
2017. nov. 17. 09:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 😊
2017. nov. 17. 09:49
 5/6 anonim ***** válasza:
35%
Arra is számíts, ha ráköszönsz, le sem fog sz@rni...
2017. nov. 17. 09:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Mond meg neki, megfogott a kisugárzása, ezért szeretnéd megismerni.

Én mindkét nem tagjaival, így ismerkedem.

2017. nov. 17. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!