Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
Állásinterjún meg lett beszélve, hogy a döntésükkel kapcsolatban melyik napon fognak majd értesìteni. Azonban semmi visszajelzést nem kaptam. Szerintetek?2017. nov. 13. 18:55
1/5 anonim válasza:
Velem is pontosan ugyenez a helyzet. Már több mint 1 hete várom,hogy hívjanak,de szerintem már nem fognak. Jelentkeztem másik állásra.
2/5 anonim válasza:
Velem is elofordult. Elkonyveltem magamban oket hulye suttyoknak, es nem foglalkoztam tobbet az uggyel.
3/5 anonim válasza:
Szerencsétlen lúzerek! Nehogy proaktívak legyetek és felhívjátok őket, nehogy! Még a végén felvennének és vége szakadna a kényelmes lébecolós mamahoteles életnek. Én se vennék fel olyat, aki ennyire leszarja a dolgot.
4/5 anonim válasza:
A hármas válaszoló nyilván arra hívta fel a figyelmet, hogy érdeklődj annál, akinél felvételiztél (a cégnél). És mindig keress mást, jobbat!
5/5 anonim válasza:
Érdemes pár nap elteltével odaszólni.
Sajna sok cég úgy oldja meg a kellemetlen hír közlését, hogy "majd értesítjük", aztán nem. Ha odatelefonálsz, akkor elmondják, hogy még nem döntöttek (szerencsésebb eset), vagy nem te kaptad az állást, ami kellemetlen, de legalább nem reménykedsz tovább hiába.
Hármast meg nem értem. Ha valaki megígéri, hogy bármi lesz is a döntés, felhív, és szól róla, akkor ku*vára neki kellene felemelnie a kagylót, és szólnia róla, ahogy meg lett beszélve. De gondolom, a hármas azért hisztikézne, ha mondjuk a csaj nem menne el a randira, de nem is szólna előtte telefonon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!