Nektek nem megy a munkahelyeteken az állandó szarkavarás?
Nálunk mindenhol ez megy, és már kezdek nagyon belefáradni. Szemtől szembe mindenki nagyon kedves, aztán egymás háta mögött megy a szarkavarás ezerrel. Mindenki folyton besározza a másikat a háta mögött, bemártja a főnök előtt, kipletykál, rosszindulatú dolgokat terjeszt, stb. Már beszélgetni sincs kedvem senkivel, mert minden szavamra figyelni kell, hogy ne kezdjenek ki engem is. És az olyan emberek, akikről soha nem gondolnád. Sokszor már én is részt veszek ezekben és ezt utálom, mert én sosem voltam ilyen.
Minden munkahelyen ez megy? Nálatok is megy a szarkavarás?
Ez megy nálunk is. Ahol csak tudják lopják a céget, hazudoznak össze vissza mindenkinek. A tulajdonosnak az ügyvezető, az ügyvezetőnek a beosztottak. Lopás, simlisség minden szinten. Aki nincs ebben benne azt utalják.
Utálom az egészet. Felzabálja az embert lelkileg.
Amúgy nem lehet elmondani ilyen beszélgetésekkor azt a mondatot, hogy de most XY-t miért beszéljük ki? Amikor amúgy kedvesek vagyunk vele... vajon rólunk is ilyeneket mondanak?
Vagy nagyon naív vagyok, és ilyet nem is lehet elképzelni? Ha lenne egy határozott ember, aki ezt vállalja. Mondjuk, ha a főnök maga nem kibeszélős, hanem korrekt, akkor az már félsiker.
Vagy senki nem olyan "hülye", hogy az emberi dolgokat felvállalja, mert akkor ugrik a munkája?
Sosem a másik háta mögött való "kibeszélés" a baj, mert ez nagyjából kiküszöbölhetetlen, a legtöbb közösség így működik. A baj azzal van, ha valaki kétszínű, és a "kibeszélt" személlyel szemtől szemben bűbájos, és nem vállalja fel a véleményét. Általában a kibeszélés pedig annyira pitiáner dolgokról szokott szólni, hogy nevetséges is lenne szemtől szemben felvállalni. Pl. x.y.-nak ronda a cipője, béna a haja, hülye a férje, a gyereke, a barátnője, satöbbi. Az ilyen "beszélgetések" teljesen feleslegesek és nem valók a munkahelyre, csak sajnos elég sokan nem túl intelligensek, hogy ezt belássák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!