Nem merem felhívni a céget ahová szeretnék jelentkezni dolgozni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én nagyon olyan ember vagyok aki mindenen stresszel és folyamatosan a maximalitásra törekszik.
Ezért nem is merem felhívni a céget, nehogy elszúrjak valamit. Pályakezdő vagyok és nagyon félek az ilyen helyzetektől. Van valami tipp vagy fortély, hogy hogyan győzhetném le ezt a félelmet?
2017. okt. 12. 10:13
11/16 anonim válasza:
ismeros helyzet, en ezert szoktam inkabb neten elkuldeni az oneletrajzomat es akkor majd ők hivnak fel engem es ugy valamiert sokkal konnyebb a beszelgetes, gondolom azert mert ő iranyitsa a beszelgetest nem én.
12/16 anonim válasza:
Ha ennyire bátortalan vagy, akkor a 11-es jól írja.
Bár szerintem ha fel is hívod őket, akkor azt mondják, küldj önéletrajzot először is... Legtöbb helyen így van. Bár vannak olyan álláshirdetések, ahol személyes elbeszélgetésre hívnak, akkor az erre kijelölt ember foglalkozik az állásra jelentkezőkkel. De ha fel sem mered hívni, akkor mi lesz veled?!
Arról nem írtál, milyen munkakörről lenne szó.
13/16 anonim válasza:
Igen, menjél, mert nem egy lányról van szó, aki tetszik, akivel járni akarsz, akit meg akarsz dugni, aki felett szexuális kizárólagosságot kívánsz gyakorolni, hanem egy kib4szott cégről, amelynek a te gyöngéd lelki világoddal semmi dolga nincs, és mégis parátol tőle!
14/16 anonim válasza:
Fúú en is ilyen vagyok.... ha nem a haverokat hivom, hanem valami hivatalos ügyet intézni, képes vagyok agyalni a telefonaláson orakat is.... fúu de utalom 😂
15/16 anonim válasza:
Majd írd meg, mit léptél, és hogyan alakulnak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!