Ciki munkahelyen fogat mosni?
Nem ciki. Én is mindig megmosom a fogam a munkahelyemen. A korábbi helyeimen is így tettem. Tisztaságérzetet ad, a kellemes leheletről nem is beszélve.
Egyébként mindig kevesen voltunk olyan kollégák, akik fogat mostak. Ahol jelenleg dolgozom, ott rajtam kívül senki.
Ha olyat eszek én is mindig megmosom a fogamat kaja után. Soha nem szól senki semmi rosszat.
Amikor kiműtötték a bölcsesség fogam, akkor baromi fontos volt a szájhigiénia. Minden evés után fogat mostam. Akkor sem nézett senki furán rám. Ha nézett volna sem érdekel.
Mára már elszigetelt az irodám és 3 nőre jut egy zuhanyzó, mosdókagyló, vagyis a jó szokásomat továbbra is tartom. A fogkefém ott van a szekrényben, ahogy a tusfürdőm és egy törölköző is. Sosem lehet tudni.
Egyébként a munkaköröm nem indokolja a zuhanyzást, irodista vagyok, de van hogy jól esik egy forró zuhany mondjuk egy hideg téli napon, terepi meló után, vagy hazamenetel előtt. Annál furább nincs, mint amikor a főnök végig csattog fürdő papucsban a folyosón, de ez sem érdekel! Ha nekem ez esik jól, akkor ez! :)
/Na jó, baromira ritkán zuhanyzok a cégnél. De akkor nagyon jól jön, amikor otthon mondjuk egy hétig nincs melegvíz karbantartás miatt. :)/
Aki ebéd után közvetlen fogat mos, az inkább roncsolja a fogait, semmint növelné az élettartamát.
Csak gondoltam ideillesztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!