Csutortokon voltam munkaugyi kepzes felvetelijen es tegnap nem hivtak hogy sikerult akkor meg hetfon hivhatnak?
Figyelt kérdés
vagy most mar jobb ha feladom??2017. okt. 7. 09:16
1/4 anonim válasza:
Ezt a kerdest egyszer mar valaki (te?) feltette. Lehet hogy hivnak lehet hogy nem. En nem dolgozom ilyen helyen ezert fingom sincs. Ha nem hivnak es ennyire tukon ulsz hetfon hivd fel oket mi a helyzet. Erdeklodni nem bun. De mindenesetre tobb ertelme van mint egy gondolat menten porogni allandoan mint valami beakadt lemez...
3/4 anonim válasza:
Igen, még hívhatnak. Kérdés, hogy milyen képzésről van szó. Én annak idején CNC-forgácsoló képzést végeztem munkaügyi központon át, annak a felvételijéről több, mint egy hét után kaptunk eredményt. Ez azért volt, mert a képző intézmény állította össze a feladatlapot és ők is javították, mert akadtak benne műszaki kérdések is. Ez növelte az átfutási időt.
Ha tehát valami komolyabb képzésről van szó, aminél a teszt nem csak azt méri fel, hogy tudsz-e írni és olvasni, akkor lehet, hogy 2-3 munkanap a javítás, értékelés időszükséglete.
4/4 anonim válasza:
Engem 2hét után hívtak, nyugalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!