Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha valakit felvesznek egy...

Ha valakit felvesznek egy munkaügyi központ által támogatott tanfolyamra és nem megy neki valami jól a szakma mert nem valami okos akkor mi fog történni ott vele?

Figyelt kérdés
kirugják illetve eltanácsolják?? van ilyen?? vagy ugyanúgy hagyják hogy járjon aztán majd lesz valami?

2017. szept. 27. 18:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem rúgnak ki. Magadtól viszont nehogy otthagyd. Csináld vègig. Ha meg is buksz a vègèn, teszel egy pótvizsgát. Ha az sem sikerül, bèkènhagynak. Ha te hagyod ott, akkor a többszörösèt kell kiperkálnod. Ez nem vicc.
2017. szept. 27. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:
így van. gondolom ezt el is mondták a képzés elején, hogy ha valaki nem jár be, nem vizsgázik, illetve bukás esetén egy pótvizsgára nem megy el, kifizettetik vele a teljes képzés költségét, plusz ha kasz a képzés alatt támogatást, azt is vissza kell fizetni.
2017. szept. 27. 19:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha ott hagyod vissza kell fizetned a képzés teljes költségét, ami ilyen 5-600.000 Ft.
2017. szept. 28. 12:54
 4/4 anonim válasza:
Semmiképp se hagyd ott. Általában szoktak lenni modulzárók, ha az nem sikerül akkor elméletileg nem lehet folytatni a tanfolyamot. Ilyen szerintem még nem történt meg hogy egy modulzárón valaki ne feleljen meg.Próbálj meg tanulni, ahogy csak tudsz készülj fel a vizsgákra. Ha csak kettesre sikerül az is jó, nem a jegyet fogja nézni egyetlen munkáltató sem, hanem azt hogy meg van a végzettséged. Én is járok most egy tanfolyamra munkaügyi által, elég nehéz, de még odébb van a vizsga. Tavaly voltam szintén egy tanfolyamon az 3-asra sikerült. Ott hagyni semmiképp se hagyd ott mert akkor visszafizettetik az árát meg a keresetpótlót is.
2017. szept. 29. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!