Akkor mi van ha a munkahelyemen egyre hamarabb jön el a
péntek? Többit alább.
Figyelt kérdés
1 évig kerestem munkát, 6 hete dolgozom egy cégnél. Azt vettem észre hogy egyre hamarabb jön el a pénteki nap, az első pár hétbe pénteken jött el a péntek, amikor már mindenki olyan fáradt volt, hogy beszélni nem tudott, arra nem volt ereje hogy felálljon a székből, stb. Na erre ma bemegyek hétfőn és látom már ma eljött a péntek, a tanácstalanság, mi legyen, dolgozzunk, ne dolgozzunk, stb. Ennek mi lehet az oka? Vélemények?
A pénteki napra gondolok, aki már égetné el a céget, menne haza a retek rákba.
És már hétfőn olyan a hangulat.
2017. szept. 25. 19:52
3/11 anonim válasza:
Mondjuk az hogy hangzik, hogy nem szeretik ezt a munkát a bent lévők, és legszívesebben hazamennének, de nem tehetik, ezért igyekeznek elütni az időt valami mással?
2017. szept. 25. 20:06
4/11 anonim válasza:
Szar a meló
Szar a fizu. Ezt jelzi. Sztrálkoljatok
2017. szept. 25. 20:17
5/11 A kérdező kommentje:
3-as:
Hát igen mondjuk mennének haza, mondanának fel, de nem lehet mert családot kell eltartani, kell a pénz, stb.?
Ilyesmi?
2017. szept. 25. 20:24
6/11 anonim válasza:
Én is irodában dolgozom és nálunk a hétfő azért megy rosszul mert hétfő van, a péntek meg azért mert már mindenkinek tele az összes... az egésszel. Nálunk a hétfő azért nehéz mert akkor kell megírni minden munkalapot, különböző engedély kérelmeket ha az emberek olyan helyen dolgoznak ahol ezt megkövetelik, és akkor ugye mindig beírni a cég nevét, a dolgozók nevét, a dátumokat, milyen gépeket használnak. Akkor szállítólevelekből is egy rakatot kell megírni rögtön reggel mert 8 órakor már vinnének mindent és addigra meg kell lenni. Ezért is szoktuk azt aki helyben van már hajnali 5-5:30 körül bemegy és nekiáll, cserébe pénteken ennyivel hamarabb végzünk.
2017. szept. 25. 20:29
7/11 anonim válasza:
Valószínűleg megfejtetted. :)
2017. szept. 25. 20:29
8/11 anonim válasza:
hogy mi van? én örülnék, ha hamarabb jönne el a péntek, és jönne a szabad hétvége...
2017. szept. 25. 20:31
9/11 anonim válasza:
"tanácstalanság, mi legyen, dolgozzunk, ne dolgozzunk, stb."
Hát nekem ilyen gondom nincsen. A pénteket általában ellébecolom, nem haladok eléggé. Majd mikor már mindenki elmegy 2 körül akkor lépek én is. Mindig megfogadom hogy hétvégén bepótolom ami nincs kész, amiből lóf...sz nem lesz általában így hétfőn a nyakamba zúdul minden plusz megkapok még 3 plusz feladatot és már úszom is a munkában péntekig.
2017. szept. 25. 20:40
10/11 A kérdező kommentje:
Vagy lehet a hétfő nehéz?
És a kedd már jó lesz, de akkor megint jön majd a péntek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!