Mész dolgozni vagy suliba, ha nagyon meg vagy fázva?
Csak náthás vagyok, lázam sincs, de eléggé taknyos vagyok. Hangomon is hallani. Szóval semmi komoly, de emberekkel (idősekkel) dolgozom, ráadásul ki is kell többször mennem a szabadba, szóval nem egyenletes hőmérsékleten, mondjuk egy irodában ülök.
Ti mit csináltok ilyenkor?
Én is megvagyok fázva, nekem még lázam is van, mégis mennem kell dolgozni, mert nem fizetik a táppénzt. Így jelentős pénzkiesés lenne ha itthon maradnék.
Angliában dolgozom, és itt a táppénz heti 89 font. 3 napig otthon lehetne maradni akkor nem kell orvosi papír, de azt nem fizetik..Na ezért nem maradok otthon.
Amíg tanulnom kellett, akkor egy gyanús fingás miatt is kiirattam magam egy hétre..
Amikor dolgoznom kellett, ott becsülettel bejártam, még ha megtehettem volna is, hogy otthon maradok. Sokszor megfáztam, mert a munkámból adódóan (hentes) egyszer 40 fokban dolgoztam, utána meg a hűtőben néha -40ben..
Szoktam menni, ha nem vagyok lázas és egyébként jól érzem magam. Csupán oda szoktam figyelni arra, hogy ne köhögjek/tüsszentsek telibe senkit, illetve van egy fertőtlenítő hatású légfrissítőm, amivel telefújom az irodát gyakori szellőztetés mellett.
Így nem szoktuk elkapni egymástól a betegséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!