Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Folyamatos éjszakai műszak...

Folyamatos éjszakai műszak 10-12 órákkal havi nettó 150-ért és csodálkoznka hogy a kutya se megy?

Figyelt kérdés

Megy a sírás a cég részéről hogy alig van ember az éjszakás műszakba, aki meg odamegy 1-2 hó és lelép, pedig JELENTŐSEN (!!!!!) megemelték a bért (szerintük). És ha ez így megy tovább akkor leáll az éjszakás műszak mert nincs aki dolgozzon.

Na nézzük a tényeket. FOLYAMATOS éjszakázást kéne vállalni, 10-12 óra/műszak, fizikai munka és ezért havi nettó 150, ha 12 órák akkor felmegy 160-ra.... persze közlekedés a kezdéskor már nincs így oldd meg ahogy akarod ha nincs kocsid....

És még csodálkoznak hogy a kutya se megy? Aki meg mégis az 1 hó és lép lefele?????

Hol élnek ezek? Ennyiért ilyen paraméterekkel akinek 6 anyja volt az menjen!!

Mondjuk érik a gyümölcs nekik rendesen mert valóban volt már hogy elmaradt az éjszakás műszak mert annyira nem volt ember és felvetődött hogy végleg törlik az éjszakát mert nincs senki.

Ja: bútoripari beszállító laminált bútorlapokat gyárt.

2017. szept. 21. 10:44
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Na ja mert aki ott ül a légkondis irodában és kiszámolja hogy az üzemben a melós a nyári 40 fokban melózva télen meg a 0 fokban (mert légkondi az üzemben nincs arra nem futja...) melózva kapjon 150-et-na ő viszont nem 150-et kap....

hanem min 2x 150-et vagy 3x...

2017. szept. 22. 10:35
 22/22 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ideális a 150 nettó.

Máshol is kidolgozod a beledet pl vendéglátás, kereskedelem és nem kapsz többet havi 130 ezernél...sőt!

A páromnak meg diplomája van és azzal keres 150 ezret.

Akkor mi a kérdés?

Hogy pl valaki 8 általánossal, vagy szakképesítés nélkül akar több száz ezret keresni??

Oké hogy nehéz meló, elhiszem (én is dolgoztam gyárban), de én örültem a nettó 130nak is amit elém adtak!!

24 L

2017. okt. 17. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!