Szerintetek lehetséges, hogy az emberek többsége nem is azért ítél el, mert más vagyok, hanem mert nem vállalom fel?
21
végre olvasok egy épelméjű hozzáállást is.
csak megismételni tudom: a sunyi embereket sehol se szeretik, és nem magánügy (azaz pont annyira, amennyire a heteróság). és ami tetézi a helyzetet: hiába tagadod, úgyis érezni fogják, azaz csak xarabb lesz neked, mert a sunyiságod egyre jobban kiütközik, egyre több hazudozásba kell bele keveredned, a végén még elő kell állnod majd egy álbarátnővel is, ha így gondolkodsz.
" Ha valakit èrdekel a melegsèged , úgyis ràkèrdez "
na itt a lényeg. csak ha jól értettem, a kérdező simán letagadja, miközben a háta mögött meg összemosolyognak. vagy rosszul értem? kérdező megszólalhatnál már ...
utolsó előtti: nem miattam, de képzeld, eddig két "biszex" srácot is ismertem, akik persze melegek voltak, mint állat, csajt közelről sose láttam, de azért nevezték magukat biszexnek (végül is a szokásos történet), mert ugye ez kellemesebb neki, és ez ebben is merült ki, h álbnőt tartott magának még 30 évesen is, és szépen vitte haza anyuciékhoz vasárnapi ebédre, rendesen fizetett a csajnak.
na ... nem én találtam ki, két ilyet is ismertem !!! pont az lenne a lényeg h legyen már önmaga és a sunnyogás csak még nagyobb ellenszenvet vált ki a többiekből. nagyon egyszerű a dolog, csak nem értem, miért kell ezt magyarázni. hétfőn megkérdezik h na és ti hol voltatok a bnőddel? erre te? elkezdesz hamukázni, amin persze nagyon rövid idő alatt elcsúszol. ennyi. úgyhogy még csak megérezni se kell, ez egy közösségben elkerülhetetlenül kiderül, még akkor is, ha az illető abban ringatja magát h róla aztán tuti nem ... ja hogyne, ilyet is ismertem, aranyos volt mindig, ahogy erőlködött, miközben mindenki tudta.
úgyhogy egy a vége: kérdező, legyél már önmagad és a kérdésre a válasz: igen! a nyíltsággal viszont ezerszer szimpatikusabb leszel mindenki szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!