Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan köszönnél el, ha...

Hogyan köszönnél el, ha kirugattak?

Figyelt kérdés

Ha egy adott ember benne van valakinek a kirugatásában, akkor hogyan szoktak az ilyentől utolsó nap elköszönni?

„Sziasztok„ és kisétálni az ajtón? Vagy odaszólni neki valamit?

Hogy éri meg?

Szerintem a csendben távozás, ismerőseim szerint a beszólás.

2017. szept. 17. 15:28
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
A beszólás az ő malmára hajtaná a vizet, egyszerűen csak mosolyogj rá és a többiektől köszönj el. Aztán ha véletlen összefuttok egy este az éjszakában a döntés a tied. :)
2017. szept. 17. 15:35
 2/15 anonim ***** válasza:
93%

Fölös beszólni bármit is:

az élet nem hagy kifizetetlen számlát

annak se, aki részt vett más kirúgatásában.

2017. szept. 17. 15:40
 3/15 anonim ***** válasza:
70%

Mindenkivel kedvesnek kell lenni, én is kedves vagyok azzal a volt tanárommal aki megbuktatott és diszkalkuliásként lustának tartott matekból majd nem akarta elfogadni a 2 év alatt kiharcolt mentesítésem majd 2 hétig szivatott, hogy mentesítés ellenérte megbuktat és betöltöm a 17 éves koromat 'oszt mehetek el az általánosból. 2 hét alatt 6 órát aludtam összesen és ha matekra gondolok remegek a mai napig és hiába nem megoldás el is sírom magam, meg az osztálytársaim előtt is folyton megalázott " mennyi 2*2 Lacika?, ja nem tudod mert FEL VAGY MENTVE". Na ilyen tanárnak a mai napig köszönök, de legszívesebben nem tenném, sőt.

Szóval én azt tenném, hogy " sziasztok, örültem, hogy itt dolgozhattam, a legjobbakat" ne lássa rajtad senki, hogy durci vagy, legyél határozott, úgy is fogsz velük találkozni, vagy nem, de mindig az igen lebegjen előtted, soha nem tudhatod, hogy mikor bánja meg tettét, gonoszságát és akkor ne az legyen előtte, hogy beszóltál neki. Érted a lényeget, ügye? Na rádbizzuk, azért holnap írd le mi volt.

2017. szept. 17. 15:41
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan nem lettem kirúgva, de volt aki rá akart tenni még, én megvártam míg kettesben maradunk és a tudtára adtam hogy ha olyat mondasz ami nem igaz, reggel műszak végén össze vissza verlek mert úgyis mindegy, nem érdekel hogy 3-an mentek ki...

Kíváncsian vártam éjféltől hogy ugyan bemegy-e hazudni, de nem ment.

Mindketten jól jártunk Ő kerül engem, ha segítség kell inkább mást kér meg, magyarán elmegyünk a másik mellett.

25F

2017. szept. 17. 15:43
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem kirugtak, csupán nem kaptam új szerződést.

Majdnem biztos hogy a társaságból " tett alám " valaki a vezető felé.

Meglepit csináltak, hogy eljövök.

Azon gondolkodtam, visszautasítom az ajándékot.

Azóta is sokat találkozom velük. És rengeteg rossz dolog történt velük.

Lehet a sors keze? Mert mellém állhattak volna, de mégse állt mellém senki.

( elég sok volt akkor is a xarkavaró közöttünk )

2017. szept. 17. 16:02
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
Engem ugyan nem kirugtak, hanem hirtelen jött egy jobb állás lehetőség. Közöltem a fönökömmel, hogy sajnos nem tudom letölteni a felmondási időt. Ugy beszélt velem mint a kutyával és még egy 40ezres büntit is a nyakamba varrt. Én nem szóltam vissza..elköszöntem. Mentem kifele még pár szót váltottam a portásal mikor a vaskapu kidölt épp a góré kocsijára:)))azt hittem elpatkolok ugy röhögtem.
2017. szept. 17. 16:24
 7/15 anonim ***** válasza:

Ezt nem igazán értem bocs.

Tehát van egy cég, és X embert kirúgják, eljön az utolsó nap nem?

És a kérdés mit kell neki mondani?

Bármit, ami eszedbe jut.

Nekem olyan volt hogy próbaidőn voltam, 2 hónap. Mondta a főnök köszi ennyi volt, lehet menni papírokért.

Megvártam, mindent aláírtam, kisétáltam, dobtam egy hellot a közösségnek aztán annyi.

Már máshol dolgozom.

2017. szept. 17. 17:33
 8/15 anonim ***** válasza:
De nekem nem mondtak semmit, mondom én dobtam egy hellot, azt séta kifele.
2017. szept. 17. 17:33
 9/15 anonim ***** válasza:
Babazsúúr.
2017. szept. 17. 17:58
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Az odaszólás "további jó munkát. Az úr legyen veletek."
2017. szept. 18. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!