Félek munkahelyet keresni/találni. Tudnátok segíteni?
Mindennel lehet boldogulni, senki nem születik egy adott munkára. Kérdezni nem szégyen, betanulni meg mindenhol be kell.
Embereld meg magad, vagy kérd szakember segítségét.
tesco éjszakára menj akkor!
mondjuk nálunk pl csak ünnepek előtt van, de hamar itt lesz, szóval bespájzolhatsz erre :D
És ez milyen szorongás? Agorafóbia vagy szociális fóbia, esetleg mindkettő?
Nekem amúgy segített a szorongásban az, hogy gyakrabban kerültem komfortzónán kívülre.
Persze én felkészültem erre, szóval az az igazság, hogy a fokozatosság működik csak! Ha túlságosan kimozdulsz a komfortzónádból, akkor az a visszájára sül el. VISZONT... meg kell nyugtassalak... az ilyen egyszerű munkák pont nem azok, amik annyira kilóghatnak. Ha az osztályban elvoltál, akkor igazándiból egy melóhelyen sem lesz más, menni fog :)
Ami túlságosan kívül esne neked, az egy előadás megtartása lenne, vagy egy buliba menni és ismerkedést kezdeményezni idegenekkel.
De ha túl vagy a melón, akkor már ez lesz a következő szint, ami menni fog! Szóval fejlődj!!! Önismeret! Olvass a problémáidról és megoldásukról, fejleszd magad, amiben több tudásra van szükséged, és érj el bármit, amit szeretnél!
Ha neked vagy bárkinek van kérdése, az légyszi privátban jelezze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!